Ensimmäinen päivä Indiedaysissä

IMG_8531On ensimmäinen päivä täällä Indiedaysin puolella, joten mahdollisia uusia lukijoita ajatellen kerron vähän, mistä asioista kirjoitan. Olen siis Liisa, kolmevitonen äiti, vaimo, meteorologi ja nyt kai voin kutsua itseäni myös bloggaajaksi. Blogiurani alkaa tammikuun ensimmäisestä päivästä 2012, jolloin aloitin tämän blogin joululahjana itselleni. Takana oli pitkä syksy vuokra-asunnossa, johon olimme muuttaneet myytyämme pieneksi käyneen kotimme edellisenä keväänä. Ajatus oli pitää jonkinlaista remontti- ja sisustusblogia sitten kun löytäisimme sopivan kohteen, mutta aihealue laajentui pian yleiseksi tyyliblogiksi. Nykyiseen kotiimme, hieman keskeneräisenä ostettuun omakotitaloon, muutimme puolitoista vuotta sitten ja vielä on monta nurkkaa laittamatta!

indiekollaasi

Jos olisi pakko nimetä blogilleni vain yksi kategoria, se olisi kaiketi sisustus. Kirjoitan mielelläni muistakin asioista, esimerkiksi pukeutumisesta. Siitä tulisi varmaan postailtua enemmänkin, jos olisi hyvä hovikuvaaja käytössä. En kuitenkaan harrasta shoppailua enkä ole erityisen kiinnostunut muodista, vaan keskityn itselleni sopivien juttujen löytämiseen. Ihanteeni on pieni ja kompakti vaatevarasto, josta löytyy helposti asukokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ihan vielä en ole tavoitteessani, mutta hyvällä alulla jo.

kollaasi2

Olen innoissani mahdollisuudesta blogata portaalissa ja vieläpä täällä Indiedaysissa, jossa monet omista suosikeistanikin majailevat. Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun kommenttiosastossa! Helpoiten pysyt kärryillä liittymällä lukijaksi Bloglovin’issaBlogilistalla tai Facebookissa. Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.