Maksimittaa ja raskausmittoja

Järjestelin tänään vaatekaappiani onnellisena siitä, että saan pian taas pukeutua omiin vaatteisiini. Parit äitiyshousut lensivät jo ”ei enää koskaan” -pinoon ja muutama kaamea kaapu tulee seuraamaan perästä jahka omat mitat lähestyvät.

Vaateostosten suhteen mieli askartelee jo seuraavassa sesongissa, mutta muutaman kesäjutun aion vielä hankkia. Yksi niistä on rento maksimekko. Kuvan koltuista (kaikki Espritiltä) vasemmanpuoleista hypistelin livenä kaupassa, mutta sen malli muistutti liikaa raskausajoista. Oikean reunan raitamekko on hauska, mutta sekin muistuttaa liikaa raskausajan raitapaitamuotiani. Keskimmäisen pinnasin sen sijaan jo alkukesästä muistiin. Kun tänään huomasin, että kokoani on taas saatavilla, päädyin tilaamaan sen sovitukseen, vaikka erottuva vyötärölinja onkin vielä haave vain.

Mitä niihin kuuluisiin raskauskiloihin tulee, viikon sisällä kehostani on poistunut kymmenen kilon verran nesteitä, massaa ja uutta ihmistä. Jäljellä olevan viiden kilon suhteen olen siinä mielessä optimisti, että ainakin edellisen raskauden jälkeen äitiys- ja imetysdieetti (= et ehdi syömään mutta joku syö sinusta) toimi hyvin painon karistamiseen. Mieli halajaa kovasti myös liikkumaan. Ajattelin aloittaa reippaiden vaunulenkkien muodossa, vaikka kokemukseni perusteella todelliset tulokset syntyvät kuntosalilla – nukkuisikohan vauva kaukalossa salitreenini ajan? Syksyllä on lisäksi luvassa hartaasti odotettu paluu jäälle aikuisluisteluharrastuksen pariin, oi oi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihania maksimekkoja! Myös minun suosikkini on ehdottomasti tuo keskimmäinen. Älä turhaan mieti ylimääräisiä muutamia kiloja, ne kyllä karisevat sinulta alta aikayksikön. Viimeistään syvässä polvessa liu’utettujen sirklausten myötä… Kerrassaan mahtavaa että jää vetää puoleensa jo kesähelteillä! Go for it babe!

    • Kiitos kannustuksesta… nyt kun ne syvät polvet löytyis vielä jostain. Syksyllä täytyy kyllä aloittaa ihan alusta, sen verran taukoa tuli pidettyä. Mutta mullahan on vain loppuelämä aikaa!

  • Ota positiivisesti ne vaunulenkit, ne edistää sun kestävyyttä 🙂 sykkeet alle 145 ja reipasta kävelyä ja johan kestävyyttä tulee treenailtua. Kuka ties innostut lenkkeilemään hetken perästä 😉

    • Totta kai otan:) Parhaiten ne hoitavat stressaantunutta mieltä! On mulla jonkinlaista lenkkeilyhistoriaakin, mutta vielä en ole varsinaista juoksukärpäsen puremaa saanut.

    • Mitä olet pitänyt mekosta, näkyykö se sulla jo jossain kuvassa? Mun oma saapui ja tykkään paljon! Mekon mittasuhteet olivat mulle suht hyvät, vaikka en kovin pitkä olekaan (163 cm). Mulla on lyhyt selkä ja arvelin, että joudun ottamaan olkaimista vähän sisään, mutta se olikin yläosasta juuri sopiva. Vastaavasti jaloissa on vähän enemmän mittaa, eli juuri ja juuri menisi balleriinojenkin kanssa…