Uusi kaverini Everyday Designilta

Minulla on uusi kaveri. Se seuraa mukanani ympäri olohuonetta pitkin päivää: sohvan nurkalta divaanille ja siitä kiikkutuolin ääreen. Sille voi laskea teekupin tai tuttipullon tai kaukosäätimen, sen päällä voi ajaa pikkuautoilla ja vihdoin lasten mentyä nukkumaan siihen voi laskea glögimukin. Kaveri saattaisi palvella hyvin myös yöpöytänä.

Kaverista on moneksi. Jos sen kääntää ylösalaisin ja levyn asentaa toisin päin, se toimii lehtitelineenä. Tai vaikka halkotelineenä. Kaveri on blogiyhteistyön kautta Everyday Designin sarjapöytä, kotimainen avainlipputuote, joka on osittain valmistettu kierrätysmateriaalista.

Everyday Designin arkipäivää helpottavat ja kaunistavat tuotteet on suunnitellut Helena Mattila, jonka kanssa pääsin vaihtamaan pari sanaa Ornamon Design-myyjäisissä itsenäisyyspäivänä. Helena vinkkasi myös tulevasta Everyday Designin tuottamasta Joulupuu-torista Uuden Lastensairaalan 2017 hyväksi. Tori on avoinna 10.-22.12.2013 Helsingin Lasipalatsissa. Paikan päällä voi tutustua mm. Vuokko Nurmesniemen, Seppo Kohon, Bruno Beaugrandin, Anu Penttisen sekä Harri Syrjäsen näkemyksiin joulupuusta, jotka tullaan huutokauppaamaan tapahtuman aikana.

Saan ilokseni arpoa yhden tällaisen kaverin blogini lukijoiden kesken. Sarjapöydän väri on joko musta tai valkoinen voittajan valinnan mukaan. Osallistua voit jättämällä kommenttiosastoon sähköpostiosoitteesi. Tiedättekö muuten, minkä toisen kotimaisen merkin kanssa Everyday Design on tehnyt yhteistyötä? Vihje on yläpuolisessa kuvassa ja se, joka sen ensimmäisenä hihkaisee, saa nimelleen kolme arpaa ja siis kolminkertaistaa voittomahdollisuutensa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 15.12.2013 klo 23.59. Palkinnon toimitus on mahdollinen vain kotimaassa sijaitseviin osoitteisiin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arpaonnea kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.