Video: koti kesällä 2016

Viime viikkoina on puuhasteltu jälleen videokuvauksen parissa. Instagramin puolelta kenties bongasittekin kuvauspäivämme Lauran luona, ja heti seuraavana päivänä kuvasimme myös meillä kotona aineksia pariin julkaisuun. Viime syksynä tein blogiin joitain videoita mutta turhauduin, kun jälki ei ollut toiveideni mukaista. Täytyypä sanoa, että touhu on ihan toista, kun on sekä a) kuvausapu että b) hyvä kalusto lainassa.

Tämän pienen videon erikoisuus on se, että se on kuvattu yhdellä otolla. Arvatte varmaan, ettei mennyt purkkiin ensimmäisellä… Ihan koko koti ei esiinny kuvissa, eli kylppärit ja kodinhoitohuone jäävät videon ulkopuolelle, kenties toisella kertaa vieraillaan niissäkin.

IMG_7034-3

IMG_7036

Yhtä otosta ei tarvitse onneksi sen kummemmin editoida, joten julkaisu onnistuu nopeasti. Lauran kotivideoiden äärellä täytyy sen sijaan vielä viettää jokunen hetki, ennen kuin ne ovat julkaisukunnossa. Oli kyllä superkivaa päästä kuvaamaan jonkun toisen kodissa, kameran heiluttelu näiden omien seinien sisällä kun on kiinnostavaa vain rajallisen ajan. Videopostauksia olisi kiva tehdä enemmän, mutta minulla on ollut pientä ideapulaa sopivista aiheista. Jos teillä on ideoita ja toiveita, niitä voi esittää kommenttiosastoon!

Ja vielä: lähipäivien projekti on kommentteihin vastaaminen sekä blogissa että instagramissa. Pahoittelut kaikille, jotka ovat odottaneet vastausta pitkään!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Olipa kivasti toteutettu video ja oli mukava päästä kurkkaamaan kauniiseen kotiinne tässä muodossa!

 • Voi miten tyylikäs ja hyvin toteutettu video! Tosi kaunista ja kodikasta teillä, kaunis valo videolla.

 • Hieno video ja miten eri tavalla huoneiden koot ja mittasuhteet näkeekään liikkuvasta kuvasta! 😀 Kodinhoitohuone ja kylpyhuone/sauna postaukset ja videot kiinnostaisivat. 🙂

  • Sisustuspostauksissa videolla on kyllä ehdottomat etunsa. Yritetäänpä väsätä saunastakin jossain vaiheessa postauksta.

 • Ihana video! Niin raikasta ja valkoista, juurikin tätä päivää.Kotisi on selkeä ja toiminnallinen, todella viihtyisä.Pidän tyylistäsi sisustaa ja pisteenä iin päälle vielä kauniit astiat!

 • Todella kiva video, yläkerran aulaa olisin halunnut nähdä enemmän, meillä kun on sen tilan sisustus haasteellinen 🙂 Kaunis koti teillä, valmiin ja harmonisen oloinen!

 • Wau! Olipa hieno video ja upea koti! Tuollaista harmoniaa ja valoisuutta itsekin tavoittelen.
  Jos olisi uusi talo haaveissa ja kaksitasoinen niin teillä olisi kyllä kiinnostava pohja ja kokonaisuus ikkunoineen jne.
  Kiitos esittelystä!

  • Kiva kuulla 😀 Tässä kodissa on ehdottomasti puolensa ja valoisuus on yksi niistä. Loftmainen, yhtenäinen tila on ennen kaikkea näyttävä. En kuitenkaan ole varma olisinko suunnitellut sellaista itse – esim. akustiikan kannalta vähän ongelmallinen ratkaisu. (Emme siis ole itse rakentaneet taloa.)

 • Hieno video! Kuinka leveä tuo teidän työpöytänne on? Jalat näyttäisi olevan Hay Loop Stand pukkijalat ja ne olisi itselläkin hankinnassa. Pitäisi vain valita mahdollisimman pieni, mutta silti tilava pöytä ja teillä näytti juuri sopivalta.