Itsenäisyyspäivän asu – kiiltävää viskoosia ja pehmeää kashmiria

Pikainen päivitys täältä, ennen kuin lähdemme tuttavaperheen luo viettämään itsenäisyyspäivän iltaa. Aamupäivää on vietetty ulkoillen ja tv:tä katsellen. Olo on vaunulenkin ja saunan jäljiltä lämmin ja raukea. Kiva silti lähteä pimenevään iltaan ja katsella kotien jouluvaloja.

Illan asu koostuu Odd Mollylta pari vuotta sitten saadusta viskoosimekosta ja Stockmannin Essentials-sarjaa olevasta Sienna-kashmirneuletakista. Olen hypistellyt Essentialsin muitakin vaatteita, sillä ne ovat nimensä mukaisesti vaatekaapin kulmakiviä. Materiaaleina on luonnonkuituja kuten silkkiä, kashmiria ja merinovillaa. Esimerkiksi valkoinen silkkipaita on herättänyt mielenkiintoni. Minulla oli sellainen aiemmin Filippa K:lta, mutta se meni vuosien ja pesujen myötä huonoon kuntoon. Erittäin monikäyttöinen vaatekappale kuitenkin.

Mekko ja neule ovat lähes samanvärisiä ja asun juju piileekin eri materiaaleissa ja tekstuureissa – viskoosin kiilto vs. kashmirin untuvainen pehmeys vs. pitsiyksityiskohtien runsaus.

Villasukat ovat myös olennainen osa kokonaisuutta, ei korkkareita tänään.

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa sinne ruutujen taakse!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 keskustelu