Postikortti hiihtolomalta

Terveiset täältä lumisesta Kuusamosta! Päivän ihmeellinen, vastasataneesta lumesta heijastuva valo tallentui näihin kuviin postikortinomaisella tavalla. Säät ovat olleet pääasiassa suosiolliset ja päivät ovat kuluneet pitkälti rinteissä. Toinen meistä vanhemmista jää tietysti mökille vauvan kanssa, mutta mikäs täälläkään on päivää viettäessä, kun parvekkeelta aukeaa tällaiset näkymät. Olen niin tyytyväinen, että tulimme tänne, vaikka matkaan lähteminen vaati etenkin näin vauvaperheessä aimo annoksen viitseliäisyyttä. Yksi päivä meni pakkaamiseen ja toinen tänne ajamiseen – minä ajoin, mies tuli lasten kanssa lentäen perästä. Paluumatkalla vaihdamme rooleja.

Majoituksemme on kelohonkamökki (tai sellaisen puolikas), joka muistuttaa hyvin paljon sitä mökkiä, jota aiemmin olemme vuokranneet. Koska se ei tänä vuonna ollut saatavilla, etsimme tämän vuokratuvan Lomarenkaan kautta. Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvi – pojat ovat vallanneet parven ja matkalaukkujemme vaatevuoret toisen makuuhuoneen – ja se sijaitsee tallausmatkan päässä Vuosselin hisseistä. Tästä on ollut kätevä vaunutella lounaalle Ski Bistroon ja hiihtoladuillekin pääsee aivan vierestä.

Nyt loppuvat rivit tästä postikortista ja peti kutsuu, mutta kuullaan pian taas!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 16.3.2023
  Vaps said:

  Pääsispä tuonne, ihanat tunnelmat ja maisemat. Parvet on just hyviä isoille lapsille. Ihanaa lomaa⛄️⛷️🎿

  • 21.3.2023
   lisbet said:

   Kiitos, oli kyllä ihana loma 🙂 Nyt täällä etelässä on jo ihan kevät.