Valoa, vapaata ja Pringles-kanaa

Hyvää Valon päivää! Päivä pitenee nyt puolella tunnilla viikossa, joten nimipäivä on osuvasti almanakkaan sijoitettu. Kauppaan lähtiessä laitoin aurinkolasit päähän ensimmäistä kertaa tänä vuonna, eikä se ollut yhtään liiottelua. Mieluiten tilaan ruokaostokset kotiin kuljetettuina, mutta jos aikaa on, rauhallinen kiertely hyvin varustellussa, päiväsaikaan väljässä ruokakaupassa on lempipuuhiani.

Kun on viettänyt pari edellistä iltaa töissä, tulee aina tarve hemmotella poikia jollain spesiaalimmalla ruoalla. Tällä kertaa tiesin heti, mitä haluan tehdä, nimittäin Pringles-kanaa. Tämä TikTokissa ilmiöksi noussut helppo hittiruoka saapui tajuntaani muutama päivä sitten jonkin boomerimedian, varmaankin iltapäivälehden verkkosivujen kautta. Googlen kautta päädyin @veerarasin TikTok-videoon, jonka mukaan lähdin kanaa paneroimaan. (Nyt Veeran tiliä tarkemmin tutkailtuani huomasin, että hänhän on opiskelijakollegani Helsingin lääkiksestä, pienet on piirit.)

Pelkäsin, että Hot & Spicy -Pringleseillä kanasta tulisi turhan mausteista, joten käytin maustamattomia peruslastuja, joihin lisäsin panerointivaiheessa hiukan cajunpippuria. Lopputulos olisi saanut mielestäni olla kuitenkin tulisempi, joten ehkä seuraavalla kerralla valitsen mausteisemmat Pringlesit. Nuorisolainen maisteluraati antoi silti TikTok-kanalle pisteitä 5/5. Ensi kerralla he saavat kyllä kokeilla tämän ruoan valmistamista itse!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

  1. 3.2.2022

    Kiitos hyvästä ruokavinkistä. Herkullisen näköistä, tätä sitten viikonloppuna! Tiktokia ei tule käytettyä, olisi jäänyt löytämättä. Aurinkolasit on itsellä aina helmikuussa väärässä paikassa. Kun tajuaisi laittaa johonkin järkevään paikkaan tän ajan tiukkaa aurinkoa odottamaan, että löytäisikin ne..😅 Kivaa helmikuun jatkoa! T. Tiina