Video: koti kesällä 2016

Viime viikkoina on puuhasteltu jälleen videokuvauksen parissa. Instagramin puolelta kenties bongasittekin kuvauspäivämme Lauran luona, ja heti seuraavana päivänä kuvasimme myös meillä kotona aineksia pariin julkaisuun. Viime syksynä tein blogiin joitain videoita mutta turhauduin, kun jälki ei ollut toiveideni mukaista. Täytyypä sanoa, että touhu on ihan toista, kun on sekä a) kuvausapu että b) hyvä kalusto lainassa.

Tämän pienen videon erikoisuus on se, että se on kuvattu yhdellä otolla. Arvatte varmaan, ettei mennyt purkkiin ensimmäisellä… Ihan koko koti ei esiinny kuvissa, eli kylppärit ja kodinhoitohuone jäävät videon ulkopuolelle, kenties toisella kertaa vieraillaan niissäkin.

IMG_7034-3

IMG_7036

Yhtä otosta ei tarvitse onneksi sen kummemmin editoida, joten julkaisu onnistuu nopeasti. Lauran kotivideoiden äärellä täytyy sen sijaan vielä viettää jokunen hetki, ennen kuin ne ovat julkaisukunnossa. Oli kyllä superkivaa päästä kuvaamaan jonkun toisen kodissa, kameran heiluttelu näiden omien seinien sisällä kun on kiinnostavaa vain rajallisen ajan. Videopostauksia olisi kiva tehdä enemmän, mutta minulla on ollut pientä ideapulaa sopivista aiheista. Jos teillä on ideoita ja toiveita, niitä voi esittää kommenttiosastoon!

Ja vielä: lähipäivien projekti on kommentteihin vastaaminen sekä blogissa että instagramissa. Pahoittelut kaikille, jotka ovat odottaneet vastausta pitkään!

keskustelu

 1. 10.7.2016
  Tiinah said:

  Olipa kivasti toteutettu video ja oli mukava päästä kurkkaamaan kauniiseen kotiinne tässä muodossa!

 2. 10.7.2016
  Karla said:

  Voi miten tyylikäs ja hyvin toteutettu video! Tosi kaunista ja kodikasta teillä, kaunis valo videolla.

  • 14.7.2016
   lisbet said:

   Kiitos Karla, ja voih – olisipa aina näin valoisaa!

 3. 11.7.2016

  Todella hieno video ja upeasti toteutettu 🙂

  • 14.7.2016
   lisbet said:

   Kiitos tästä ennen kaikkea kuvaajalleni!

 4. 11.7.2016

  Aivan upea video! Kaunista ja tyylikästä, niin koti kuin videokin!

 5. 12.7.2016
  auroora said:

  Hieno video ja miten eri tavalla huoneiden koot ja mittasuhteet näkeekään liikkuvasta kuvasta! 😀 Kodinhoitohuone ja kylpyhuone/sauna postaukset ja videot kiinnostaisivat. 🙂

  • 14.7.2016
   lisbet said:

   Sisustuspostauksissa videolla on kyllä ehdottomat etunsa. Yritetäänpä väsätä saunastakin jossain vaiheessa postauksta.

 6. 12.7.2016
  Marjukka said:

  Upea video! Oliko koameran alla pyörät, vai miten se liukui niin hienosti?

  • 14.7.2016
   lisbet said:

   Kiitos Marjukka, kamera oli kiinni elektronisessa vakaajassa, jota kuvaaja kannattelee!

 7. 14.7.2016
  Marjukka said:

  Ihana video! Niin raikasta ja valkoista, juurikin tätä päivää.Kotisi on selkeä ja toiminnallinen, todella viihtyisä.Pidän tyylistäsi sisustaa ja pisteenä iin päälle vielä kauniit astiat!

  • 14.7.2016
   lisbet said:

   Haha, välillä saan kuulla että vähän liiankin valkoista 😀 Mutta kiitos!

 8. 15.7.2016
  Sanna K said:

  Todella kiva video, yläkerran aulaa olisin halunnut nähdä enemmän, meillä kun on sen tilan sisustus haasteellinen 🙂 Kaunis koti teillä, valmiin ja harmonisen oloinen!

  • 27.7.2016
   lisbet said:

   Kiitos Sanna, yläkerran aula jäi tosiaan nopealle vilkaisulle. Ehkä juuri siksi, että se ei ole mitenkään suosikkitilani kotona 😀 Aiempia kuvia yläaulasta löytyy tästä postauksesta: http://www.lisbet-e.net/?p=3578

 9. 19.8.2016
  Asta said:

  Wau! Olipa hieno video ja upea koti! Tuollaista harmoniaa ja valoisuutta itsekin tavoittelen.
  Jos olisi uusi talo haaveissa ja kaksitasoinen niin teillä olisi kyllä kiinnostava pohja ja kokonaisuus ikkunoineen jne.
  Kiitos esittelystä!

  • 22.8.2016
   lisbet said:

   Kiva kuulla 😀 Tässä kodissa on ehdottomasti puolensa ja valoisuus on yksi niistä. Loftmainen, yhtenäinen tila on ennen kaikkea näyttävä. En kuitenkaan ole varma olisinko suunnitellut sellaista itse – esim. akustiikan kannalta vähän ongelmallinen ratkaisu. (Emme siis ole itse rakentaneet taloa.)

 10. 1.6.2017
  PIA said:

  Hienosti toteutettu video! Sinulla on upea tyyli! Mukava lukea blogiasi <3

 11. 10.12.2017
  Ruut said:

  Hieno video! Kuinka leveä tuo teidän työpöytänne on? Jalat näyttäisi olevan Hay Loop Stand pukkijalat ja ne olisi itselläkin hankinnassa. Pitäisi vain valita mahdollisimman pieni, mutta silti tilava pöytä ja teillä näytti juuri sopivalta.

  • 21.12.2017
   lisbet said:

   Kiitos! Jalat ovat tosiaan Hayn ja pöytälevy on hankittu Bauhausista. Sen mitat ovat 75 cm x 150 cm.