Poista fileistä mahdolliset ruodot ja leikkaa fileet poikittaissuunnassa sormenlevyisiksi paloiksi. Laita kalapalat kulhoon, lisää suola ja pyörittele. Lisää vehnäjauhot ja pyörittele niin, että kalapalat jauhottuvat kauttaaltaan.
Vispaa kananmunien rakenne rikki ja kaada seos laakealle vadille tai lautaselle. Kaada pankojauhoja toiselle lautaselle. Pyörittele jauhotettu kalapala ensin kananmunassa ja painele sitten joka puolelta pankojauhoon.
Kuumenna rypsiöljy kattilassa 180-asteiseksi. Jos käytössä ei ole paistomittaria, voit testata sopivaa lämpötilaa pienellä leipäpalalla. Kun leipä alkaa nopeasti ruskistua, öljy on sopivan lämmintä. Paista kalapaloja muutamia kerrallaan n. 2-3 minuutin ajan kunnes ne saavat kullankeltaisen värin. Nosta kalat jäähtymään talouspaperilla peitellylle lautaselle.
Tarjoile kala lämpimien tortilloiden, mangosalsan, marinoidun punasipulin, jogurttiaiolin ja guoacamolen kera.