Ota taikinaan ja täytteeseen tarvittava voi huoneenlämpöön pehmenemään hyvissä ajoin tai lämmitä se varovasti mikrossa pehmeäksi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Sekoita sokeri, suola, vaniljasokeri ja kardemumma keskenään ja vispaa maitoon.
Lisää noin puolet vehnäjauhoista vähän kerrallaan koko ajan vispaten. Lisää vähitellen loput vehnäjauhot taikinaa käsin alustaen tai monitoimikoneella vaivaten. Lisää voi vaivaamisen loppuvaiheessa. Valmis taikina on kimmoisaa eikä tartu käsiin eikä kulhoon. Peitä taikinakulho liinalla, ja anna kohota vedottomassa, lämpimässä paikassa tunnin verran. (Itse laitan 50 asteen lämmön hetkeksi kiertoilmauuniin, otan uunin pois päältä ja kohotan taikinan jälkilämmössä.)
Vuoraa vuoka leivinpaperilla. Vaivaa kohoneesta taikinasta ilmakuplat pois ja kauli se ohueksi levyksi esim. 40 cm x 50 cm. Levitä pehmeä voi tasaisesti levylle. Ripottele päälle sokeri ja kaneli. Kierrä taikinalevy kapeammasta reunasta alkaen tiiviiksi rullaksi. Leikkaa rulla n. 4 cm leveiksi kierrepulliksi ja asettele ne vuokaan. Itse leikkaan taikinasta 11 palaa, jotka asettuvat vuokaan kauniisti kolmeksi riviksi niin, että keskimmäisessä rivissä on 3 pullaa. Anna vuoan kohota liinalla peiteltynä 30 min.
Vispaa haarukalla kananmunan rakenne rikki kupissa ja voitele pullien pinta kananmunalla. Paista pullavuoka 200-asteisen uunin alatasolla 30 min. Joskus pullien keskusta pyrkii nousemaan tötterölle uunissa – tällöin taputtelen niitä kevyesti lastalla paistamisen aikana niin että lopputulos on tasainen.
Vispaa tomusokeri, vaniljasokeri ja maito tasaiseksi. Sulata voi ja vispaa se joukkoon. Vispaa lopuksi tuorejuusto kuorrutteen sekaan. Kaada kuorrute hieman jäähtyneiden pullien päälle. Tarjoile tuoreeltaan kylmän maidon kanssa!