Äitiyslomalla

Eilen oli kevään viimeinen työpäivä. Äitiysloma ei alkanut yhtään liian aikaisin, enkä muista viime kerrasta, että olisin ollut näin… puhki. Mutta silloin saikin työpäivän ulkopuolella levätä, milloin huvitti. Tuleva viikonloppu taitaa mennä ihan vain toipuessa, vaikka kaikenlaisia projekteja onkin mielessä. Yksi projekti nytkähti eteenpäin, kun kävin hamstraamassa Prismasta kuvassa etualalla näkyviä lasipurnukoita. Suunnitelma on, että ruokakaapin kuiva-aineet muuttavat niihin asumaan.

Kunpa silti malttaisin myös levätä ja olla ahdistumatta kaiken keskeneräisyydestä. On silkka mahdottomuus, että saisin kaiken haluamani valmiiksi ennen synnytystä, joka puolestaan voi olla edessä ensi yönä tai vasta juhannuksena. Jatkuuhan se elämä lapsen tulon jälkeenkin, taas vain hieman erilaisena. Enjoy the journey vai miten se menee.

Hitsin hormonit!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 10.5.2013

  Onnea äitiyslomasta! Otahan rauhallisesti <3

 2. 10.5.2013
  Mava said:

  Hyvää lomaa ja koita sietää keskeneräisyyttä! 🙂

 3. 10.5.2013
  Anonymous said:

  Mukavaa äitiyslomaa sinne! Ja muistahan ottaa iisisti 🙂 Riikka

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Kiitos Riikka:) Muistitko sinä ottaa iisisti? 😀

 4. 10.5.2013
  nieinda said:

  Mukavaa äitiyslomaa! Koitahan saada tosiaan levättyäkin. 🙂

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Kiitos, täällä alkaa vähitellen jo syke tasaantua!

 5. 10.5.2013
  maja said:

  Rauhallisia ja onnentäyteisiä hetkiä äitiyslomaasi. Tee juuri niitä projekteja, joista eniten nautit. Kaikki muu voi odottaa.. vaikka sitten keskeneräisenä 😉

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Hyvä neuvo – valitsen siis projektien suhteen rusinat pullasta!

 6. 10.5.2013
  Mikko said:

  Olenkin jo ollut vähän huolissaan, että milloin pääset rauhoittumaan töistä. Koita siis ottaa rennosti! 🙂

 7. 10.5.2013
  Lilou said:

  Mukavaa äitiysloman alkua sinulle! Ja lieneeköhän tämä eka kommenttini tänne tontillesi, vaikka olen seurannut hurrrrrjan kauan! Toivotaan muuten, ettei h-hetki ole vielä ihan ensi yönä, että saat voimat kerättyä 🙂

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Moikka Lilou ja kiitos kommentista, kiva kuulla että siellä seurataan! Jep, olen antanut vauvan ymmärtää, että ainaskin prinsessa Madeleinen häiden yli pitäisi pysyä sisällä, niin että äiti saa katsoa kruunupäitä sohvalla rauhassa löhöillen.

 8. 10.5.2013
  Mervi said:

  Mukavaa äippäriä! Meillä on lapsilla 1v7kk ikäeroa ja muistan edelleen miten puhki itse olin tuossa vaiheessa. Tällä hetkellä elämä on aika iisiä 9 vuotiaan ja melkein 8 vuotiaan kanssa.

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Se on kyllä ollut aikas pieni ikäero, voin kuvitella miten rankkaa on ollut. Onneksi aika ilmeisesti auttaa tässäkin!

 9. 10.5.2013
  Vekarus said:

  Voimia! Lapset ovat minulle opettaneet, ettei elämää pidä ottaa niin vakavasti ja ettei kaiken pidä olla tip top koko ajan 🙂

  • 14.5.2013
   lisbet e. said:

   Kiitos, tuo pitäisi kyllä kertoa itselleen joka päivä. Tomorrow is another day:)

 10. 11.5.2013

  Ihanaa, että pääsit lomille. Muista antaa myös levolle tilaa! <3

 11. 19.5.2013

  Mukavaa äitiyslomaa! Moisella olen itsekin, kahden äitinä, joten seuraan blogiasi mielenkiinnolla 🙂

  Täytyy mainita, että muistan vieläkin miten upea punainen solmuvyöllinen neulemekko sinulla viime raskaudessasi oli. Chic!

  • 21.5.2013
   lisbet e. said:

   Oi kiitos, muistan kyllä hyvin sen Espritin neulemekon. Heivasin sen kuitenkin menemään edellisen raskauden jälkeen, sillä se oli vähän hankala käyttää… tahtoi rullautua epäpukevalla tavalla ylös varsinkin loppuraskaudessa… (olen niin onnellinen, että ruuturaskaudet on nyt todennäköisesti lusittu:)

   Mukavaa äitiyslomaa sinnekin!