Ikea paper shop

Myöhäisiltaa! Aluksi kiitokset kaikista ihanista onnitteluista. Palaan lähemmin vauva-arkeen toisessa postauksessa, nyt vielä yksi rästiin jäänyt vinkki ajalta ennen pikkuveljen syntymää. Yhdellä pesänrakennushuuruisista Ikea-visiiteistäni bongasin nimittäin mainoksen elokuussa avautuvasta Ikea-paperikaupasta. Toisaalla Ikea on jo myynyt paperitavaraa jonkin aikaa, mutta nyt konsepti saapuu Suomeenkin. Oijoi, tämän jälkeen tulee olemaan entistä vaikeampaa päästä tavaratalosta ulos ilman heräteostoksia.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 7.1.13

  Woow, kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti päästä sitten tutkimaan valikoimaa. 🙂

  • 7.6.13
   lisbet e. said:

   Ikea on kyllä nyt iskenyt kultasuoneen…:)

 2. 7.1.13
  Terhi said:

  Liian ihanaa 🙂

 3. 7.2.13

  Apua, miten ihania! Mä en kestä! Kiitos vinkistä. Paperitavarahullu sekoaa lopullisesti 😀