Kengät, jotka sopivat kaiken kanssa

heelow-sibylla-1

Säännöllisin väliajoin sitä tiedustellaan, mutta minulla ei valitettavasti ole sisäpiirin tietoa kevään saapumisesta. Odotan kyllä lämpöisempiä päiviä yhtä innokkaasti kuin kuka tahansa suomalainen. Vaikka ulkona on vielä tuullut ja tuivertanut, olen tehnyt jo ensimmäisen keväisen hankinnan. Matelijakuosiset balleriinat ovat olleet hankintalistallani pitkään, sillä ne ovat mielestäni klassinen ja helposti yhdisteltävä asuste. Muistatteko kun valitin, että päähäni on jumiutunut ajatus siitä, että kenkien ja laukun tulee olla sävy sävyyn? Näillä voin kiertää mokoman jäykän säännön. Käärmekuosi sopii monenlaisten yksiväristen nahka-asusteiden kaveriksi. (Ja toisaalta sitä ei tulisi mieleenkään yhdistää samanlaiseen käärmekuosiseen laukkuun – ajatuskin hengästyttää.)

Jos tietää liian tarkkaan, mitä haluaa, etsintä saattaa kestää pitkään. Halusin, että käärmekengissäni olisi terävä kärki, joka pidentäisi jalan linjaa, muttei mitään ylimääräisiä rimpsuja tai logoja. Viime keväänä täydelliset yksilöt viimein luikertelivat vastaan ruotsalaisbloggari Angelica Aurellin Instagram-tilillä. Kenkien valmistajaksi paljastui tuore tukholmalaismerkki Heelow, joka nimensä mukaan on erikoistunut matalakorkoisiin kenkiin. Heelow’n tarina on saanut alkunsa morsius- ja juhlakengistä, mutta useimmat mallit sopivat hyvin myös arkeen. Harmi vain, että Angelican jaloissa näkemästäni koobrakuvioisesta Leonore-mallista kokoni oli jo myyty loppuun. Jäin kuitenkin kyttäämään Heelow’n valikoimia ja tänä keväänä odotus palkittiin, kun mallistossa oli boakuvioiset Sibylla-balleriinat.

Ostoksessa osui kaikki kohdalleen. Ensinnäkin tuote saapui nopeasti: tein tilauksen keskiviikkona ja paketti oli noudettavissa postista jo perjantaina. Kengät saapuivat kauniisti laatikkoonsa pakattuina ja päällimmäisenä oli käsinkirjoitettu kiitoskortti, josta tuli tunne, että olen jonkin salaisen shoppailuseuran jäsen. Kengät olivat ihanat ja juuri samanlaiset kuin kuvissa. Normaali kokoni 37 istui hyvin. Kritiikkiä annan ainoastaan siitä, että ruotsin ulkopuolelta tilattaessa maksuvaihtoehtona oli pelkkä PayPal ja että mahdollisen palautuksen kulut maksaa tilaaja. Kenkien herkkiin nahkapohjiin kannattaa myös laitattaa puolipohjalliset, mikäli niitä aikoo käyttää muuallakin kuin sisätiloissa.

heelow-sibylla-2

Pakkaan balleriinat vielä haikein mielin laatikkoonsa odottamaan kuivia kevätsäitä. Hauska seurata, mihin Heelow’n tie johtaa ja pystyykö se haastamaan kilpailijansa. Naapurimaassa matalien kenkien markkinarakoon on nimittäin iskenyt myös Blondinbella-blogista tutun Isabella Löwengripin Flattered. Taidan itse olla kuitenkin enemmän Heelow-tyttö, jos näistä kahdesta pitää valita.

Tallenna

Tallenna

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

 1. 3.11.17

  En jostain syystä osaa ostaa kuin mustia kenkiä. Tosin tämä ehkäpä jo ihan siitä käytännönsyystä, että en osta kenkiä ennen kuin edelliset hajoaa. Ja kun noita kenkäpareja ei järin monia kaapista löydy, niin mennään mieluummin varman päälle. Mustahan sopii aina? Torstaina kiikutin kotiin vaaleanruskeat nahkanilkkurit ja nyt pähkään tulivatko jäädäkseen vai vaihdanko sittenkin mustiin 🙂

  • 4.2.17
   lisbet said:

   Musta sopii aina – mutta mulla on myös konjakinruskeita laukkuja, joiden kanssa taas on tuntunut siltä, että pitäisi olla kengät sävy sävyyn. En tiedä, onko tämä vaan mun päänsisäinen ongelma 😀 Mutta näillä kengillä ajattelin löytäväni kiertotien! Vaaleanruskeat nilkkurit kuulostavat ihanalta.