Kietaisumekko puhvihihoin ja joko saa hiljentyä syksyyn?

sisältää *tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Kävin viime viikolla kaupoilla etsimässä sopivaa työvaatetta syksyksi ja löysinkin kaksi kivaa mekkoa. Tänään asukuvissa niistä toinen: tanskalaismerkki *Bruuns Bazaarin romanttinen kietaisumekko, jonka materiaali on joustavaa ja kauniisti laskeutuvaa polyestertylliä. Ostin omani Stockmannillta elokuun 20% muotialen turvin. Stockalla samaa mekkoa on myynnissä myös *hauskan seeprakuvioisena ja lisäksi ainakin *Booztissa myös mustapohjaisena. Ja jos tuntuu, että puhvihihaisille mekoille ei ole omassa arjessa riittävästi käyttömahdollisuuksia, mallistossa on samasta materiaalista myös ihana midimittainen kietaisuhame, joka on helppo yhdistää rennompaan yläosaan, kuten t-paitaan tai neuleeseen.

On taas ollut vähän liian paljon menemistä ja tekemistä ja tapahtumia omaan makuuni. Kaipaisin jonkinlaista syyshiljentymistä. Sitä, että olisi hiljainen aamupäivä kotona: kostea ja pilvinen päivä ikkunan takana, minä ja teemuki sisällä, lattialla rauhassa leikkivä tytär. Kaipaisin kävelyretkeä siinä kosteassa ja pilvisessä päivässä, sammaleesta löytyneistä suppilovahveroista tehtyä risottoa. Haluaisin alkaa taas kirjoittaa päiväkirjaa, ihan vain itselleni. Ehkä sieltä kumpuaisivat sanat myös uusiin blogipostauksiin, olen nimittäin ollut hieman jumissa kirjoittamiseni kanssa. Haluaisin lukea kaunokirjallisen teoksen kannesta kanteen, jotain ennen digiaikoja kirjoitettua, vaikka Eeva Kilpeä 1970-luvulta. Oikean paperisen kirjan, kirjastosta lainatun. Haluaisin soittaa pianoa ja opetella uutta ohjelmistoa, herätellä tekniikkaani. Haluaisin katsoa iltaisin televisiosta ohjelmia niiden lähetysaikaan. Haluaisin takaisin keskittymiskykyni.

Onneksi tuntuu siltä, että olen pikkuhiljaa taas pääsemässä viivalle arjen kanssa. Ja pääsinhän minä ottamaan hieman omaa aikaa – kävin viettämässä hotelliyön toisessa kaupungissa. Kuvasin reissulta pienen vlogin, joka toivottavasti tulee julkaistuksi viikonloppuna.

Kiitos, kun olette jaksaneet vierailla täällä ja muutaman kommentinkin olette jättäneet!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 kommentti(a)

 1. 8.31.23
  Paula said:

  Hei Liisa,

  Ihana kun olet takaisin, vaikka vain muutaman sanasen kera !

  On tätä odotettu ❤

 2. 8.31.23
  Jessica said:

  Ihana mekko!

 3. 9.1.23
  Lissu said:

  Kaunis mekko ja erityisen hieno kuva mekonsävyisten kukkien ja pensaiden keskellä.
  Hyvää syyskuun alkua!

 4. 9.5.23
  Laura said:

  Harmi jos on liian hektistä ja harmi jos kirjoittaminen jumittaa. Postauksistasi sitä ei huomaa. Kuvat on lisbet e. tyyliin kauniita ja seesteisiä, eikä tekstistäkään välity minkäänlaista rauhattomuutta, vaikka kerrotkin että tapahtumia on riittänyt. Ihanaa että olet jaksanut taas kirjoittaa❤️ Aloin jo pelätä, että olet hylännyt blogin, mutta ihanaa kun olet taas kirjoittanut. Kiitos siitä!

  Meidän pieni tulee kohta jo vuoden, kuten teidänkin. Olisi kiva lukea kuinka teidän vauvavuosi on tulossa päätökseen. Miten pienen kanssa menee, mitä teette ja millainen hänestä on kasvanut? Meidän aurinkoisesta vauvasta on kasvamassa hurmaava taapero. Hän rakastaa halailua ja kaikkea pehmeää. Mieluiten hän syö samaa ruokaa kuin kaikki muutkin, ja isosisarusten tavaroilla on paljon hauskempaa leikkiä kuin omilla leluilla. Vauvojen lelut on vauvoille, mutta eihän meillä pian enää olekaan vauvaa🤭

  • 9.8.23
   lisbet said:

   Vauvavuoden kirjoitus on tosiaan ollut tekeillä ja eilen illalla sain sen julki. Jotain tämänhetkisestä elämäntilanteesta kertonee se, että kuvat otin jo viime viikolla ja tekstiä olen kirjoittanut pienissä pätkissä monen päivän aikana 😀 Mutta toivottavasti jaksatte käydä kurkkimassa postauksia!

   Onpa tutun kuuloista meininkiä siellä! Ihana taapero <3 Meilläkään pieni ei tosiaan enää halua olla vauva, vaan mieluiten samat mössöt ja viihdykkeet kuin muillakin 🙂 Meidän leluarsenaali on ollut varsin autopainotteista, tytär pörrää hienosti menemään kaikella, missä on renkaat. Synttärilahjaksi hän saa vauvanuken, samalla hieman nolona tunnustan, että sellaista ei ikinä tullut pojille hankittua.

 5. 9.6.23
  Jessica said:

  Komppaan vielä Lauraa, olisi mukava lukea vauvavuoden päätöskirjoitus, kuinka teillä on mennyt ja millaista arki pian yksivuotiaan kanssa on nykyisin.

  • 9.8.23
   lisbet said:

   Moikka Jessica, jonkinlainen vauvavuoden hyvästelyteksti on nyt julkaistu!