Kodin valoisin näkymä

Nyt on jo eilistä kevyempi tunnelma, johtuukohan auringonpaisteesta? Kiitos hyvistä kommenteistanne edelliseen postaukseen. Palaan niihin ajatuksella myöhemmin. Ruuhkavuodet jatkuvat mutta juna puksuttaa eteenpäin – punaisena lankana nyt ja jatkossa olkoon, että elämästä pitää voida nauttia juuri tällä hetkellä eikä ”sitku”.

Sisustushommat ovat olleet tovin seisahduksissa, mutta pojan lähestyviä ristiäisiä ajatellen olisi tarkoitus tehdä muutamia hankintoja kotiin. Mattoa eteiseen (Pappelina tai Brita Sweden?), pyyhekoukkuja wc-tiloihin ja kenties kalusteita terassille (joukkoon saattaisi mahtua muutama Hayn Hee-tuoli). Myös olkkarin sohvapöytätuunaussaaga jatkukoon!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 kommentti(a)

 1. 7.25.13
  Reetta said:

  Näyttää kyllä kauniin valoisalta tuo! 🙂

 2. 7.25.13
  Sandy said:

  Meillä on eteisessä Pappeliinaa valkoisena, ja olen ollut todella positiivisesti yllättynyt sen laadusta. Vajaan vuoden käytön jälkeen matto on kuin uusi, eikä siinä arasta väristä huolimatta näy jälkeäkään liasta, vaikka joskus tuleekin marssittua kengät jalassa sisään sakka.

 3. 7.25.13
  Anonymous said:

  Miten toimii yhtälö valkoiset sohvat ja kaksi pientä poikaa? Kotisi on niin satumaisen kaunis, että huhhuijaa!

 4. 7.25.13

  Ohh! Upeaa, rakastan niin valkoista! 🙂

  crushonfash-style.blogspot.fi

 5. 7.26.13
  Anonymous said:

  Hei! Olen lukenut blogiasi kauan, mutta en ole tainnut kommentoida kertaakaan. Nyt ajattelin rohkaistua ja kysyä, että ovatko Ikean sohvat olleet minkä laatuiset? Pysyvätkö muodossaan? Onko nahka napakkaa ja entäs lika, lähteekö helposti pyyhkimällä? Olen nimittäin niin ihastunut teidän sohviin ja koko olohuoneeseen 🙂

  Heli

 6. 7.27.13
  Hanna said:

  Valo on niin parasta, ja teillä tuntuu sitä riittävän. Kaunista.