Korkkarit kaappiin

Uuden viikon alkajaisiksi asukuvaa lauantailta, jolloin olimme eräillä 40-vuotispäivillä. Minulla oli ylläni ennen joulua hankkimani Samsøe & Samsøen pliseerattu pusero. Aivan viime hetkillä tulin siihen tulokseen, että tarvitsen nahkaleggingsit herkän ja väljän vaatekappaleen pariksi. Vaatekaupoissa kävi kuitenkin ilmi, että olin ajatuksineni noin kolme vuotta myöhässä. Löysin Lindexistä nämä kiiltäväpintaiset pillifarkut, jotka jäljittelivät alkuperäistä ideaa. Harmi vain, että ne olivat hieman liian pitkät, enkä tietenkään ehtinyt lyhentää niitä ennen kemuja. No, menivät ne noinkin rennoissa kotibileissä.

Korkokengät minulla oli mukana oikeastaan vain siltä varalta, että päätyisin jonnekin jatkoille. Niin ei luonnollisestikaan käynyt, ensinnäkin siksi, että olimme luvanneet tulla vapauttamaan lastenhoitajan puoliltaöin ja toisekseen… en oikeasti muista koska olisin viimeksi päätynyt jatkoille asti. Tiedättehän, lyhyet yöunet, alkoholin seuraamukset tässä iässä, uusi päivä lapsiperheessä. Ei hyvä yhdistelmä.

Joudun nykyään onneksi turvautumaan hätäshoppailuun vain harvoin, mutta ihan tavatonta se ei kuitenkaan ole. Etenkin juhlatamineiden kohdalla on aukkoa vaatekaapissa. Niinsanottuja hippavaatteita minulla ei ole käytännössä katsoen ollenkaan. En edes tiedä, mitä yökerhoon nykyään laitetaan päälle. Ollaanko siellä farkuissa ja niukassa biletopissa kuten 2000-luvun alussa vai uskaltaako joku laittaa kerrassaan mekon ylleen? Käykö kukaan yökerhoissa enää? Ja miksi niitä oikein kutsutaan, ei ainakaan yökerhoiksi! Omassa nuoruudessani käytiin baarissa, mutta sekään ei oikein kuulosta ajankohtaiselta.

Sunnuntai menikin sitten mm. juniorin futisturnauksessa, joten ihan hyvä, että tuli valittua oma sänky korkokenkien sijaan. Facebookin kuulumisten perusteella hauskaa näkyi jatkoilla olleen. Mukavaa uutta viikkoa sinne ja valistakaa minua tuosta yökerhoasiasta, jos siellä ruutujen takana on tietoa!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 27.1.2020
  Sanna said:

  Ihana tuo ’hippavaate’! 🙂 V. -78 syntyneelle tämä todellakin soittaa kelloja hyvällä tapaa, mutta miksiköhän kutsuvat nykynuoret näitä vaatteita, tai mitä ylipäätään päällensä laittavat? Meidän au pair lähti kyllä aina niin kevyissä hepenissä ulos, että niiden asujen kanssa ei voi kyllä kahden lapsen äiti kilpailla. Mutta sen verran olen rohkea, että omaltakin ostoslistalta löytyy samaiset (teko)nahkahousut!

  • 9.2.2020
   lisbet said:

   No joo, paljaan pinnan esittely ei tässä iässä ole enää mukavuusalueella! Nyt ihan juuri luin jostain lehdestä, että biletopit ovat tulossa takaisin. Ilmeisesti ne sitten ovat olleet jossain muualla tässä välissä. Ehkä pitäisi sellainen sitten vaatekaappiin laittaa 🙂 Toivottavasti löydät hyvät housut jostain!