Kurkistus saunaosastolle

Täällä on jälleen päästy käyttämään kylpyhuoneen suihkua. Saunaremontin yhteydessä myös kylpyhuoneen kattopaneelit otettiin alas ja valaisimien paikkaa muutettiin. Kylpyhuone-sauna on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan suorakaiteen muotoinen tila, joka on jaettu keskeltä lasiseinällä. Ainoa ikkuna jää saunan puolelle. Kylppäri, kuten kaikki talon märkätilat, on laatoitettu suurella valkoisella laatalla. Suihkuseinällä on tehosteena metallinhohtoinen laatta, malli ei valitettavasti ole tiedossa. Se on hyvä esimerkki valinnasta, jota en olisi itse uskaltanut tehdä mutta joka näyttää lopullisessa ratkaisussa hyvältä. Suihkut ovat Hans Grohen.

Kylppärin katto on nyt paneloitu valkovahatulla tervalepällä. Samaa paneelia tulee myös saunan kattoon ja seiniin. Lauteista ei ole vielä tehty lopullista ratkaisua, mutta oma suosikkini olisi vaalea väritys. Esimerkiksi Vuoreksen asuntomessujen Estelle-talossa oli vaalea sauna, josta voisi varastaa pari ideaa. Kiuas meillä jo on, talon mukana tullut Harvian Kivi.

Tässä kuitenkin saunan tämänhetkinen tilanne. Kunnianhimoinen ajatus oli saada se valmiiksi tämän kuun loppuun mennessä, mutta aikataulun suhteen taitaa käydä perinteiset.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 3.5.2013

  Toivottavasti teillä ei ole niin paljon kalkkia vedessä kuin minun isäni asunnossa, hänellä meni nimenomainen suihku tukkoon eikä sitä saanut purettua puhdistusta varten. Ihana suihku kyllä, todella rentouttava!

  • 3.5.2013
   lisbet e. said:

   Ohoh, pitääpä tarkkailla tilannetta. Kai sitä kalkkia täälläkin vedessä on…? On kyllä huonosti suunniteltu, mikäli puhdistaminen ei ole mahdollista.