Lisbetin romanttisempi puoli 90-luvun tyyliin

lisbet-01765

Yllätin itsenikin saapumalla Asennemedian muutaman viikon takaisiin kuvauksiin hempeässä kukkapaidassa ja hiukset laineilla. Kokonaisuus oli oikeastaan täyttä sattumaa. Olin ollut töissä aamuvuorossa, jossa maskeeraaja oli loihtinut minulle leikkisän lookin syvälaineraudalla. Kukkapusero puolestaan oli hätäostos Zarasta. Kevään ajan olin katsellut kauppojen verhokankaita muistuttavia kukkakuoseja naureskellen ja muistellen 90-lukua, jolloin ne edellisen kerran olivat muodissa. Hauskan näköisiähän ne olivat, mutta sitten mieleen nousi aina seiskaluokan luokkakuva, jossa lähes kaikilla tytöillä on kukallinen paitapusero (ja poolopaita alla, vieläkö muistatte sen tyylin?). Kuvauspäivänä iski kuitenkin totaalinen vaatekriisi ja nappasin kaupasta sovittamatta mukaan kasvikuvastoisen paitapuseron. Tällä kertaa hätäinen valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä pusero on ollut ahkerassa käytössä kuvausten jälkeenkin – ehkä joskus kannattaa kokeilla juttuja myös sen omimman tyylin ulkopuolelta!

lisbet-01657

Kuvat otti Sami Jämsén, meikki ja hiukset ovat Susanna Ravean käsialaa ja kuvauspaikkana oli Villa Kataya Helsingissä.

Ja hetkinen – muistuttaako tukka kenties ysäripermistä?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 kommentti(a)

 1. 6.20.16

  Ihana ja raikas tyyli, ei lainkaan ysäri! Ainakaan itse en näyttänyt noin tyylikkäältä silloin (millenium hopeisessa spagettiolkain topissa ja kreppikiharoissa, en kestä).

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Voi luoja, ala edes muistuta! Katselin tässä juuri Spice Girlsien musiikkivideoita ja muistelin, kuinka sitä tyyliä silloin ihailtiin. Mun tyyliini kuuluivat mm. platformkorkkarit, essumaiset topit, joissa ei ollut lainkaan selkäosaa ja tietysti kaikki oli ah niin kireetä.

 2. 6.20.16
  kolmen äiti said:

  Ei muistuta! 🙂 Minusta se oli paljon kiharaisempi. Paita on kaunis. Itselläni on vähän vastaava, jonka hankinta oli myös yllätys. Näyttää kivalta mustan pitkähkön, ohuen neuletakin ja mustien kapeiden housujen kanssa.
  Käyn lukemassa usein blogiasi, mutta kommentoin hyvin harvoin. Kiitos erinomaisesta blogista: jutut ovat laadukkaasti tehtyjä, kuvat hyvät ja koko blogi tyylikäs. Bonuksena vielä se, ettet tunnu ottavan itseäsi liian vakavasti. 🙂

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Kiitos kommentista, muistan kyllä että olet jättänyt viestiä aiemminkin! Ihanaa että olet edelleen mukana vaikka välillä bloggailenkin harvakseltaan.

   Ja ei tässä kerta kaikkiaan pysty ottamaan itseään enää vakavasti 😀

 3. 6.20.16
  Maijastiina said:

  Aivan ihan look! Kesäinen ja kepeä. Todellakin kannatti astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Harmi, että asun niin kaukana Zarasta. Kipaisisin muuten oitis hakemassa samanlaisen paidan.

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Varmasti samantyylisiä löytyy monesta muustakin liikkeestä – vielä on kesää jäljellä…

 4. 6.20.16
  Tuikku said:

  Ysärityyli on kyllä kirkkaassa muistissa 😉
  Mutta tuo kokonaisuus on raikas ja tyylikäs! Kivan kesäinen 🙂

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Jep, liian kirkkaassa että osaisi arvostaa muodin viimeisimpiä käänteitä!

 5. 6.30.16
  Marjukka said:

  Oi, ihania kuvia, sinä tumma kaunotar! Mä muistan omasta ysärityylistäni sen, että hameen helma oli aika lyhyt! Tosin olin pikkuisen kevyempikin! Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Minä muistelen, että lyhyen helman lisäksi oli myös sitä superpitkää, johon itse olin kovasti ihastunut. Vero Modasta sai ihania nilkkapituisia kukkamekkoja, ai että 😀 Mukavaa kesää Marjukka, kiva kun olet käynyt kommentoimassa!