Manikyyri

Huh, mikä viikko takana. Voisinpa sanoa, että ensi viikolla helpottaa, mutta todennäköisesti ihan yhtä haipakkaa tulee pitämään. Tämä viikonloppu siis vain ollaan ja keräillään voimia. Tänä iltana ajattelin pitkästä aikaa tehdä itselleni manikyyrin.

Aika usein sorrun lyhentämään kynsiäni saksilla. Ylipäätään pidän kynnet mieluiten melko lyhyinä ja suorakärkisinä. Tapa juontaa varmaankin ajoilta, jolloin soitin aktiivisesti pianoa ja lyhyet kynnet olivat välttämättömyys. Piano on jäänyt, mutta lyhyet kynnet pysyvät. Ja jos miettii, mitä kaikkea tämäkin perheenäiti käsillään tekee, pitkät kynnet olisivat edelleenkin vain tiellä.

Hiljattain hankin Trindin lasiviilan kynsien lyhentämiseen ja muotoiluun. Olen ollut siihen todella tyytyväinen. Tänä iltana heiluttelen siis saksien sijasta viilaa. Ehkä saan aikaiseksi ottaa kuviakin lopputuloksesta ennen kuin lakka lohkeilee, mikä siis tapahtuu vähintään kahden päivän kuluessa…

Olen saanut monia kivoja haasteita kanssabloggaajilta, kiitos! Yritän vastata niihin mahdollisimman pian.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 1.28.12
  Mervi said:

  Laitoin kaksi vuotta sitten geelit omien kynsien päälle. Siitä saakka olen ollut koukussa. Käyn neljän viikon välein huollattamassa kynnet ja otan aina ranskalaisen manikyyrin. Ranskalaisen manikyyrin lisäksi tykkään pitää kynnet suorakärkisinä. Minusta ei vain ole lakkaamaan kynsiä riittävän usein, että ne näyttäisivät huolitelluilta. Selitän tämän addiktion itselleni arjen ajansäästönä 🙂 Kivaa viikonloppua!

  • 2.7.12
   lisbet said:

   En ole koskaan kokeillut geelauksia, vaikka kiinnostaisi kyllä. Mulla ongelmana on juuri tuo kynsilakan nopea lohkeilu. Ostan tuon selityksesi arjen ajansäästöstä!

 2. 1.29.12
  Helena said:

  Niin kauniin hempeitä kuvia! Kiva, kun liityit lukijakseni, sen kautta löysin ihanan kauniin blogisi :))Kivaa sunnuntaita pakkasen paukkeessa!