Missä vain on keinutuoli…

Meille saapui eilen uusi sisustustuttavuus, kotimaisen Colmion valmistama Grasshopper-keinutuoli ja rahi. Tarkemmin sanottuna tuoli on mieheni vanhemmiltaan saama 30-vuotislahja. (Juhlat olivat jo muutama vuosi sitten, mutta koti tuolille saatin vasta nyt.) Kiitokset tästä kauniista lahjasta lähtevät näin bloginkin välityksellä!

Heinäsirkka kurkistelee vielä vähän ujona tuolta sohvan ja viltin takaa, sillä se hakee omaa paikkansa kuten kaikki muukin kodissamme. Erikoisesta muotoilustaan huolimatta tuoli on muuten mahdottoman mukava istua. Mukana keinuva rahi on aivan nerokas keksintö. Paikkansa pitää varmasti myös suunnittelija Päivi Mikolan filosofia: ”Missä vain on keinutuoli, se on aina varattu.”

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

9 keskustelu

 1. 2.11.13
  Anni said:

  Olen käynyt Päivi Mikolan liike/näyttelytilassa Oulussa joskus vuosia sitten koulun kanssa ja siitä asti olen haaveillut näistä huonekaluista. Ne ovat kyllä todella kauniita!

  • 2.11.13
   lisbet said:

   Niin ovat, kelpuuttaisin niistä monta muutakin meille kotiin.

 2. 2.11.13
  By J said:

  Upea kiikkustuoli! Tuon tyyppisen haluan seuraavaan kotiin, muistan vieläkin mummolan keinutuolin leppoisan keinutuksen 🙂

  • 2.16.13
   lisbet said:

   En osannut kaivat keinutuolia, mutta nyt kun sellainen tuossa on, niin kyllä siinä on ahkerasti tullut kiikuteltua… laskee verenpainetta:) Colmion kalusteet saa muuten kustomoituna haluamiinsa väreihin.

 3. 2.12.13
  Leonia said:

  Grasshopper kuuluu minunkin haaveilemieni huonekalujen joukkoon. Aluksi pitäisi vain hankkia isompi asunto, että se pääsisi oikeuksiinsa 😉

  • 2.16.13
   lisbet said:

   Meillä oli sama ongelma, tuoli raheineen vie aika paljon tilaa eikä olisi mahtunut mihinkään aiemmista kodeistamme.

 4. 2.17.13
  Lina said:

  Löysin blogisi ideakuvia googlatessani. Upea blogi! Olemme ostamassa taloa ja mietimme remonttia. Saanko kysyä, miten olette kiinnittäneet lasilevyn takan edustalle? Pohdimme nimittäin, laittaisimmeko takkahuoneesen laattaa vai parkettia, mutta mitkään takanedustan osittaiset laatoitukset tms. eivät oikein miellytä silmää. Lasilevy vaikuttaa hyvältä idealta!

  • 2.17.13
   lisbet said:

   Lasilevy ei ole itse asiassa mitenkään kiinni. Levy on niin raskas, että se pysyy melko hyvin sijoillaan. Lisäkitkaksi voisi harkita ohuita kumitassuja, mutta se itse asiassa lisäisi sitä lasilevyyn liittyvää ongelmaa, että pöly, haloista irtoavat roskat ym. tahtovat ajautua levyn alle. Siivotessa levy täytyy siis nostaa ja imuroida myös sen alta. Jos päädytte parkettiin, lasi on varmasti käypä ratkaisu, mutta teillähän on siis mahdollisuus laatoittaa vaikka koko huone.

   Kiva että löysit tänne ja tsemppiä remonttipuuhiin!