Olohuoneen jouluvalot

Kuvissa esiintyvät viime viikonloppuna olohuoneen kattoon viritetyt, Clasulta ostetut jouluvalot. Kuten kaupassa ounastelin, neljä metrin kokoista tähteä hukkuvat hetkessä tuohon korkeaan tilaan, joten näitä olisi hyvin voinut ostaa vaikka kolme lisää. Päätettiin kuitenkin, ettemme ole niin kunnianhimoisia jouluihmisiä. Ensi vuonnakin ehtii. Pari pienempää sen sijaan pitäisi vielä hankkia tielle näkyviä pikkuikkunoita koristamaan.

Ihana, pitkä viikonloppu edessä monella! En muista montakaan itsenäisyyspäivää, jolloin minä tai mieheni ei olisi ollut töissä, mutta tänä vuonna sekin ihme koetaan. Mitä teillä on suunnitelmissa? Itse en ole varma, jaksanko innostua laahuksettomista linnan juhlista, mutta kyllä sitä varmaan tulee ainakin sivusilmällä kurkittua…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 kommentti(a)

 1. 12.5.13

  Nämä on kyllä hyvännäköisiä joulutähtiä. Harvoin nääs sellaisia näkee. On vissiin ihan tämän vuoden ostoksia?

 2. 12.6.13
  JohannaL said:

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

 3. 12.6.13
  Anonymous said:

  Hienolta näyttävät, kiva idea laittaa muualle kuin ikkunaan näitä tähtiä! 🙂

  Heli