Pääsiäisihminen

Ei varmaan tarvitse kenellekään hehkuttaa, miten upea sää tänä viikonloppuna on ollut! Auringon säteilystä tuntee, että pakkaspäivien takana kärkkymässä on syksyn jälkeen toiseksi paras vuodenaika – kevät. Suosikeista puheenollen parin viikon päästä on suosikkijuhlapyhäni pääsiäinen. En ole suurensuuri jouluihminen, mikä varmaan johtuu siitä, että kyseiseen juhlaan liittyy niin paljon ahdistusta ja stressiä ja se tulee aina vähän liian aikaisin. Pääsiäisen suhteen en koe samoja paineita ja mikä mukavinta, se sijoittuu alkavan kevään korville.

Stressittömiin pääsiäispuuhiin kuuluu ruohon laittaminen itämään – tai tässä tapauksessa ohran. Pajunkissat tarttuivat mukaan ulkoilureissulta.

Mukavaa pääsiäisen odotusta sinnekin siis. Alkuviikolla tulossa kuvaa valmistuvasta tyonurkkauksesta!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 17.3.2013
  Kelli said:

  Miten suloiset pajunkissat! Itse herään aina vähän liian myöhään pajunkissojen keräilyyn, minkä vuoksi en koskaan saa kotiini noin nättejä oksia 😛

  • 23.3.2013
   lisbet said:

   Totta, täälläkin on tienvierustojen puskat jo kaluttu lähes tyhjiksi huomista palmusunnuntaita ajatellen:D

 2. 17.3.2013

  Voi miten kivat nuo ruohokipposet. Mistä olet tuollaiset ihanuudet löytänyt?

 3. 18.3.2013

  Keväälle olisi kyllä tilausta! 🙂 Ihana muuten tuo kuvasi tuolla sivupalkissa, niin kaunis. 🙂

  • 23.3.2013
   lisbet said:

   Kiitos Irina:) Alkaa jo vähän kyllästyttää tämä toppavaaterumba!