Se oli viimeinen lomapäivä

IMG_7621

Jos joku on ihmetellyt, eikö meiltä löydy lasten kirkuvan väristä tarpeistoa ollenkaan, niin tottahan toki löytyy – ylensä se on vain rajattu kuvien ulkopuolelle. Tässä tyylinäyte terassilta, jota koristaa lapsiklassikko, kalakuvioitu allas. Äitiystävällinen kokomusta versio löytyisi ilmeisesti Granitin valikoimista, vaikka tumma allas kannattaa varmaan sijoittaa jonnekin muualle kuin suoraan auringonpaisteeseen kuumenemisen vuoksi. Meidän paahteiselle terassillemme se istuisi huonosti. Tänään oli jälleen tukalan kuuma päivä ja keskipäivän hetket vietimmekin visusti jäähdytetyissä sisätiloissa sälekaihtimien takana.

IMG_7616
IMG_7612

Koen tarvetta selitellä kuvan kirjaa: Tim Ferrissin 4 tunnin työviikko on hätäostos matkalukemiseksi lentokentältä, kun olin ennen juhannusta lähdössä pienelle työreissulle. Tiesin kirjan bestseller-maineeltaan ja siinä hötäkässä ajattelin, etteivät kirjan aiemmin ostaneet yli miljoona ihmistä voi olla väärässä ja että ehkä Ferriss tosiaan on löytänyt viisasten kiven. Kirjassa on muutamia käteviä vinkkejä ajankäytön tehostamiseen, tosin sellaisia, jotka ovat huonosti sovellettavissa päivätyöhöni. Pohjimmiltaan en kuitenkaan löydä Ferrissin kanssa yhteistä säveltä, ja lukeminen onkin jäänyt hajamielisen selailun tasolle. Hänen ajatuksensa perustuvat siihen, että työnteko on jotain kauhean ikävää, jota elämässä tulisi tehdä mahdollisimman vähän. Huh! Huomenna kesälomani on loppu ja palaan töihin, eikä harmita yhtään.

Siinä poistetussa ja uudelleen julkaistussa kirjoituksessa on muuten hyvää luettavaa kommenttiosastossa. En ole vielä kaikkiin ehtinyt vastaamaan, mutta yritän ehtiä pian.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

 1. 7.30.14
  Mathias said:

  Bongasin kuvasta tutun Coca Cola-lasin. Meillä nuo lasit ovat kovasti pidettyjä. Kokis ei maistu mistää muusta yhtä hyvältä.

  • 8.8.14
   lisbet said:

   Jep, kyllä kola pitää kunnon lasista nauttia. Sellainen 0,33 l lasipullo on toinen kelvollinen vaihtoehto. Kiva, että olet palannut taas bloggailemaan!