Siivottu on

Kaksipäiväisen siivousurakan jälkeen olo on… aikaansaanut. Onneksi lomaa jäi vielä vähän jäljelle muuhunkin käytettäväksi. Sää on sentään ollut tuota yhtä ja samaa, joten ei koe heittäneensä mitään tärkeää hukkaan siivotessaan, päinvastoin.

Pölynimuri on Electroluxin pölypussiton malli, joka on kestänyt kovassa käytössä jo kolme vuotta ja johon olen ollut varsin tyytyväinen. Sisäilma tuntuu imuroinnin jälkeenkin raikkaalta. Ainoa miinuspuoli tässä ja muissakin pussittomissa imureissa on nykystandardien mukaan melko voimakas ääni. Plussaa puolestaan tulee kompaktista koosta ja hauskasta ulkomuodosta. Muistuttaako tuo muuten kenenkään muun mielestä 2000-luvun alun iMac-tietokoneita?

Parasta oli, että sain vihdoin puhdistettua parvekkeenkin niin, että siellä kelpaa taas oleilla. Siitepölyä on tänä vuonna aivan joka paikassa! Aseena oli tietysti vanha kunnon mäntysuopa.

Se on siis alkanut – loma! Loppuviikolla aiomme suunnata perheen kanssa aurinkoiseen Naantaliin, ja ensi viikolla olisi sitten tarkoitus lähteä vähän kauemmaksikin.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 13.6.2012
  Lumo said:

  Siitepölyä on ollut aivan käsittämättömästi. Olen pessyt parvekkeen jo neljä kertaa tänä keväänä/kesänä, normaalivuonna pesen yleensä kerran keväällä ja kerran syksyllä, pahimmat pyyhkäisen siinä välissä pois.

 2. 13.6.2012
  -I- said:

  Heippa! Löysin kiertoteitä tänne; kiva blogi ja todella kauniita kuvia sulla!

  Se on kyllä niin upea tunne, kun koti on siivottu ja puhdas! Jostain syystä se aloittaminen vaan on välillä tosi hankalaa. Ja tuo siitepöly on rasittava!

  Kivaa viikkoa sulle 🙂

 3. 13.6.2012
  N said:

  Pakko oli alkaa kommentoimaan, että aivan upeita kuvia tässä sun blogissa! Siis siivouksestakin tuollaisia mainosmaisia fotoja. Tällaista on ilo katsella! :))

 4. 13.6.2012
  Reetta said:

  Hihi, ihanan pirtsakan värinen tuo imuri, varmasti mukava siivotakin sen kanssa! Tosiaan, imuri muistuttaa vähän vanhoja iMaceja.. 😀

 5. 13.6.2012
  Marja said:

  Oi, loma! Nautihan minunkin puolestani, täällä ei lomasta vielä tietoakaan… eikä onneksi enää siitepölystäkään sillä meilläkin pestiin terassit yms. juuri pari päivää sitten. Se siitepölymäärä oli kyllä ihan uskomaton… kuten on hyttystenkin määrä.