Soittimet sisustuksessa

Muutama päivä sitten mies lähestyi minua sisustusideallaan: kotiin olisi kuulemma saatava sähkörummut. Eikä nyt ollut kyse mistään pikkupaukuttimista vaan täysimittaisesta setistä, joka veisi lattiapinta-alaa ainakin 2-3 neliömetriä! Sanomattakin lienee selvää, että meillä ei ole sellaista tilaa. Ei ole vielä selvinnyt, oliko ehdotuksessa kyse minuun kohdistuvasta provosointiyrityksestä (niitäkin on säännöllisesti nähty) vai käveleekö mies jossain vaiheessa ovesta sisään isojen laatikoiden kanssa.

Ei minulla oikeasti ole mitään soittimia – ei edes rumpuja – vastaan. Kulutin itse aikoinaan pianonsoitonopettajien hermoja 13 vuoden ajan. Piano ei seurannut mukaan opiskelijaboksiin, mutta haaveilen, että jonain päivänä asun kodissa, jossa on riittävästi tilaa ja yksityisyyttä pianolle tai vielä parempaa, flyygelille. Eräällä soitonopettajistani oli olohuoneessaan valkoinen flyygeli, muistan kovasti ihailleeni sitä. Olisi hiukan eri juttu soitella sellaista järvelle aukeavien ikkunoiden äärellä à la Richard Clayderman kuin mitä soittoläksyjen jauhaminen oli aikoinaan hämärissä musiikkiopiston kopperoissa…

Tätä kitaraa osaan näppäillä vain muutaman soinnun ja yhden rockballadin verran. Oppia ikä kaikki?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 9.21.12
  Marjukka said:

  Mä olen antanut periksi 50″ telkkarille, ja luovuin rakkaasta tiikkikaapista, jossa entinen tv oli… Hintojen tullessa vielä alaspäin telkkari vaihtuu todennäköisesti vielä suurempaan jossain vaiheessa. Jos rumpusetti se tekee miehen onnelliseksi, niin mikä ettei!

  • 9.30.12
   lisbet said:

   LOL, noiden taulutelkkareiden puolesta väännetään varmaan monessa kodissa!

 2. 9.22.12
  Ronja said:

  Näin ”vähän” aiheen vierestä, että onpa kaunis maljakko :).