Toiseksi paras vaihtoehto

IMG_5691

IMG_5700

Myönnetään, viime talvena tuli aika paljon mietittyä sitä, mitä tuli tehtyä, kun muutimme tänne pimeään lähiöön. Kevään tullen ajatukset ovat kuitenkin taas kallistuneet omakotitaloasumisen puoleen eikä vähiten siksi, että terassille paistaa aamuaurinko. Olisihan se mahtavaa asua – kuten sanottu – järven rannalla kivenheiton päässä Stockalta, mutta todellisuuden asettamat reunaehdot huomioiden tämä saattaa olla toiseksi paras vaihtoehto.

Mutta voihan piha! Tänä kesänä on jälleen edessä laaja muokkaustyö ja osittain joudutaan valitettavasti tekemään uusiksi jo kerran tehtyä, jotta saadaan kaadot kohdalleen ja rikkaruohoton kasvualusta nurmikolle. Minä lähdenkin tästä ruohonleikkuriostoksille ja kampaajalle ennen iltavuoroa. Mielessä on työnnettävä bensakäyttöinen perusmalli (ruohonleikkuriin) ja latvasta kevennetty polkka (hiuksiin).

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 23.5.2014
  Leena said:

  Niinpä! Talvella sitä miettii ettei tässä ole mitään järkeä mutta heti kun pääsee ”asumaan” omalle terassille niin ei vaihtaisi paikkaa mihinkään 😀 Täytyy varmaan hankkia talvimökki kaupungista…

  • 24.5.2014
   lisbet said:

   Talvimökki kaupungissa kuulostaa täydelliseltä ratkaisulta:D