Vaatekaapin kuraattori

Vaatekaapin julma kuraattori on karsinut joukosta ylimääräisiä väriläiskiä. Jäljellä on pääasiassa mustaa, harmaata, valkoista, hentoa pinkkiä ja puuterin sävyjä. Ehkä joskus keväämmällä joukkoon hiipii lisää värejä.

Voi kuinka odotankaan sitä päivää, kun pääsen suunnittelemaan vaatesäilytystä uuteen kotiin. Unelmissa siintää tietysti walk-in vaatehuone kaikkine tykötarpeineen. Todellisuudessa en usko hetkeäkään, että tulevasta asunnostamme liikenisi ylimääräistä huonetta vain minun vaatesäilytystäni varten. Sen sijaan muutaman metrin levyinen kaistale Ikean Pax-vaatekomeroa tai vastaavaa järjestelmää saattaa hyvinkin irrota. Sekin olisi enemmän kuin hetkeen on ollut käytössä.

Lohdutukseksi olen hankkinut nuo valkoiset henkarit ja heittänyt menemään vanhat eripariset kokoelmaerät. Uskomatonta, miten pieni muutos voi piristää vaatekomeron ilmettä. Tunnen melkein olevani Adalminan vaatehuoneessa

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

7 kommentti(a)

 1. 1.20.12
  Inanaa said:

  Harmoonista, kaunista. Inspiroi oman vaatekaapin kimppuun ryhtymistä. 🙂 Ja mä myös odotan, että pääsen Ikeaan henkariostoksille. Pääsisin eroon muovihenkareista, vaikka onneksi nekin on valkoisia!

  • 1.21.12
   lisbet said:

   Jep, Ikeasta on munkin henkarit. Nyt kun vielä löytäisi puisia valkoisia hame- ja housuhenkareita jostain… Ikea ei ole vielä älynnyt tehdä niitä valkoisena!

 2. 1.21.12
  Mia said:

  Niin kauniita kuvia. Ja niin kauniin ja harmonisen näköinen vaatekaapin sisältö. Ihailin juuri kuviasi blogissanikin. 🙂

  • 1.21.12
   lisbet said:

   Kiitos tunnustuksesta, tänään onkin tullut paljon liikennettä sun blogin suunnalta:)

 3. 1.21.12
  Cherry said:

  Voi hitsit mä rakastan näitä sun kuvia, oon kyllä totaalisen ihastunut 🙂 Tosi kaunista, harmonisia.. ajateltua 🙂 Haluaisitko paljastaa millaisella välineistöllä kuvaat, ei tietenkään tarvi, jos et halua, mutta ainahan se minua kiinnostaa 🙂 Uudet linssit ja kaikki muukin! Mutta tuota taitoa ei kyllä linssin kylkiäisenä saa 🙂

  Niin, ottaisin kyllä mielelläni sun vaatekaapinkin sisältöä mitä nyt kuvista voin päätellä ! Ihanaa viikonloppua!

 4. 1.21.12
  lisbet said:

  Nyt mua ihan nolottaa, sillä olen vain tyttö, jolla on järjestelmäkamera:) Ja vieläpä ihan perusmallin Canon 1100D. Lisäpotkua kuviin näin hämäränä vuodenaikana antaa kyllä valovoimaisempi 50 mm f/1.8 -objektiivi ja kuvien jälkikäsittely iPhotossa. Mutta kiva kuulla positiivista palautetta, ehkä uskallan jatkaa valitulla linjalla!

 5. 1.21.12
  Cherry said:

  Hölmö, ei kai sitä nyt nolottaa mun takia tarvi :))) Todellakin pidän kuvistasi ja ihana seurailla niitä täältä blogin puolelta! Olet hirmu taitava!