Viimeiset terassikelit ja ihanaa lämmintä Kuusamalta

Aamulla maassa kuuraa, päivällä tuuleton ja kirkas syyssää – viimeiset terassikelit, ainakin jos on riittävästi lämmintä päällä. Säätieteilijän sydän kyllä nyrjähtää joka kerta, kun keli-sanaa käytetään ilmaisemaan säätilaa (keli tarkoittaa teiden ja maaston säästä riippuvaa kulkukelpoisuutta), mutta kun ne eivät kerta kaikkiaan ole terassisäät eivätkä edes terassi-ilmat vaan kelit!

Meneillään on taas eräänlainen maanantaiden maanantai syysloman jälkeen. Yksityskohtiin menemättä tuntuu, että vähän joka suuntaan pitäisi revetä ja ihmetyttää, miten tässä on joskus ehtinyt töissäkin käydä. Silti aina on aikaa ottaa blogikuvia. Varsinkin kun kuvattavana on tädin Kuusama-mallistosta saatu ihanan muhkea Nor-neulepusero. Materiaali on pehmeää, mulesing-vapaata merinovillaa ja kuviona klassinen palmikkoneule. Oikea unelmien neulepaita! Tätä on saatavissa myös harmaana, mutta syys/talvi-mallistossa on lisäksi useita värikkäämpiä neulemalleja pirteiden puseroiden ystäville.

Neulepusero Kuusama | Farkut H&M Mama | Nilkkurit Panama Jack

Nilkkurit ovat Panama Jackin malli Pauline. Farkut ovat puolestaan H&M Mama-malliston äitiysfarkut, jotka näitte edellisen kerran tässä postauksessa. Ne olivat jo varsin kulahtaneet, mutta koska vatsa pömpöttää edelleen aika lailla, jouduin antamaan niille jatkoaikaa. Heitin ne pesukoneeseen Dylonin tekstiilivärin (navy blue) kanssa ja kas – minulla on sesonkiin sopivat tummansiniset pillifarkut. Tätä kikkaa tulen ehdottomasti käyttämään jatkossa muidenkin farkkujen kanssa.

Hyvää alkanutta viikkoa sinne ruutujen taakse!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele