What lies beneath

Quelle viikko! Tarvinneeko kertoa, miten helpottunut olin päästessäni tänään kotiin. Pistin puhelimen äänettömälle ja keitin ison pannun mustaa teetä. Tänään en tee enää mitään, siivoaminenkin saa jäädä huomiselle. Paitsi tietysti aion katsella suosikkiblogieni päivitykset läpi, sitä ei lasketa tekemiseksi. Kai te kaikki olette huomanneet, että valloittava Adalmina on palannut päivittämään blogiaan?

Olin saanut postia.

Kyseessä ovat tietysti naisen tärkeimmät vaatekappaleet, jotka häveliäästi jätän vaille tarkempaa esittelyä. Sen sijaan toinen viimeaikainen alusvaateostos oli jo tänään ylläni:

Ostin tämän, koska muistin Karlan suositelleen vastaavanlaista mallia. Huomaamaton ihonvärinen toppi on aivan ehdoton läpikuultavien yläosien alla. Olen käyttänyt tarkoitukseen mm. Zaran perusmallin narutoppeja, mutta niiden materiaali (ehta polyamidi) sähköistyy helposti ohuen puseron kanssa käytettynä. Pahimmillaan staattinen sähkö saa laskeutuvan puseron liimautumaan kiinni alustoppiin. Tämän Filippa K:n topin materiaali on viskoosia ja lycraa ja selvisi ongelmitta tämänpäiväisestä testistä läpikuultavan polyesterisifonkitopin parina.

Nyt vaihdan sifonkitopeista verkkareihin. Rentouttavaa viikonloppua!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 8.10.12
  Tibs said:

  Ihanaa saada tollasia paketteja!

  • 8.13.12
   lisbet said:

   Niinpä, pakettien saaminen on aina kivaa vaikka tietäisikin sisällön etukäteen!

 2. 8.11.12

  Hyvä ostos, nuo topit ovat NIIN hyviä!

  • 8.13.12
   lisbet said:

   Kieltämättä aika täydellisiä! Näitä voisi hankkia useammankin…