Hyvän päivän ilta

Tänään on ollut hyvä päivä. Lakkiaisjuhlia meillä ei ollut vierailtavana, joten oleilimme enimmäkseen kotosalla. Tulin vihdoin kaivaneeksi ompelukoneen esille ja lyhensin Zaran hameesta liian väljän vyötärönauhan. Mies ja poika hävisivät jonnekin siksi aikaa, että sain kodin siivottua – ihanaa! Täytyy sanoa, että kunnon siivous on paras mahdollinen sisustusteko.

Miehen kesäloma alkoi. Sen kunniaksi pistimme pannulle lehtipihvit, jotka nautittiin salaatin ja punaviinin kanssa. Tiedän, punaviini ja pihvi ei kuulosta järin kesäiseltä, mutta eipä ollut ilmakaan tänään kovin kesäinen.

Viinilasissa oli huokea espanjalainen luomupunaviini Savia Viva 2010 – voin suositella, saattaisi toimia hyvin kesän grillauksien kanssa. Vaan on se kuohuvakin pistettu jo kylmään sitä varten, että viikon kuluttua alkaa minun kesälomani ensimmäinen pätkä.

keskustelu

 1. 6.3.12
  Veera said:

  Hei ja tosi kivaa että mainitsit tästä, kiitos!
  Ihania tunnelmallisia kuvia ja sopii ainakin näihin meidän pään jääkausi-/syystunnelmiin 🙂

  • 6.13.12
   lisbet said:

   Ei pysty vaihtamaan valkkariin ennen kuin vuorokauden keskilämpötila nousee yli kymmenen asteen:)

 2. 6.4.12
  Red Rose said:

  Tykkään myös siitä siivoamisen jälkeisestä tunteesta kun kaikki on siistiä ja paikoillaan.

  Punaviini ja pihvi sopivat mihin aikaan vuodesta vaan:) Me kyllästyttiin vihersalaattiin siinä ohella niin höyrytän nykyään kesäkurpitsaa, broccolia ja paprikaa lisukkeeksi. Jännän näköiset nuo teidän lauatset, mitäköhän sarjaa mahtanevat olla?

  • 6.13.12
   lisbet said:

   Se on ihana tunne – harmi vain, että lapsiperheessä se kestää noin nanosekunnin. Lautaset ovat suomalaisen Amforan Opto-sarjaa, pidän niistä kovasti juuri tuon hauskan ja silti käytännöllisen muodon takia.