Aito päivän asu – rahtunen realismia ja hitunen lavastusta

Duffeli Burberry | Kaulahuivi Lexington | Housut H&M Mama | Nilkkurit Ara | Laukku Tory Burch

Keskimmäinen tuli herättämään minut aamulla: ”Äiti, siellä sataa lunta”. No satoihan siellä. Ehkä kolme millimetriä. Mutta kyllä hentokin kerros tekee päivästä valoisamman oloisen.

Talvi yllätti vantaalaisäidin, sillä vaikka to-do-listallani on lukenut jo monta viikkoa ”osta poikien talvikengät”, joutuivat nuorukaiset lähtemään tänään kouluun lenkkarit jalassa. Pojat tulevat kohta koulusta, ja suunnitelma on pakata heidät saman tien autoon ja huristaa kenkäostoksille.

Kuvissa ostostelevan äidin aito päivän asu. Kuvaustilanne on kuitenkin pakko lavastaa, sillä 1) ostoksille lähtiessä päivänvalo on jo katoamassa ja 2) kotoa lähtö vauvan ja kahden koululaisen kanssa on aivan liian kaoottinen tilanne asukuvien ottamiseen. Otan lähes kaikki blogini kuvat itse, siis myös ne, joissa itse esiinnyn. Vanha kunnon jalusta + kaukolaukaisin -systeemi toimii edelleen, tosin vuosien varrella kaukolaukaisin on päivittynyt kännykkään, joka yhdistetään kameraan bluetooth-yhteydellä.

Sellaisia blogikuvat ovat, niissä on rahtunen realismia ja hitunen lavastusta. Mitä mieltä te olette tästä? Katselisitteko mielummin aidoista tilanteista otettuja kuvia vai onko tärkeämpää, että kuvat ovat laadukkaita?

Aiemmin syksyllä second handina ostamani Burberryn duffeli pääsee vihdoin käyttöön. Lexingtonin huivi on puolestaan roikkunut kaulassa harva se päivä. Muut asun osat ovatkin jo vanhoja tuttuja. Mustaa pientä käsilaukkua edelleen kaipaan, mutta mennään nyt tällä konjakinruskealla.

Nyt esikoinen tuli kotiin, lähdetään!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele