Toteutunut takkihaave: Burberryn duffeli

Joistain vaate- tai asustehankinnoista saattaa haaveilla vuosia, usein niinkin pitkään, että haave ehtii ikään kuin vanhentua. Omat toiveet muuttuvat, muoti muuttuu ja mallistot vaihtuvat. On hyväkin, että osa jää haaveilun asteelle. Burberryn duffelitakki on kuitenkin pysynyt toivelistalla vuodesta toiseen, ja erityisesti olen kaivannut sitä syksyisin. Jossain vaiheessa kävi sitten niin, ettei duffelia enää edes löytynyt Burberryn valikoimista. Jonkin aikaa katselin takkia second hand -markkinoilta, mutta hintapyynnöt käytetyistä takeista tuntuivat niin suolaisilta, että asia jäi sikseen.

Loppukesästä kulutin kuitenkin ahkerasti kirpputorisivustoja vauvatarvikkeita etsiessäni ja duffeli juolahti taas mieleen. Saatoin myös hieman inspiroitua omasta englantilainen maalaistyyli -postauksestani. Periaatteessa duffelitakki ei ole maalaistyyliä ollenkaan, vaan se on saanut inspiraationsa laivaston käyttämistä villakangastakeista. Yhdistän duffelin kuitenkin rennompaan menoon, pikemminkin lähiöön kuin kaupunkiin. Ehkä duffeli on seututakkien aatelia?

Takkini löytyi hyvään hintaan Zadaasta. Se on Burberry Brit -linjaa ja mallin nimi käsittääkseni Finsdale. Duffeli on juuri sellainen kuin toivoin, vaikka sille tuskin tulee yhtä paljon käyttöä kuin toiselle Burberryn takilleni, kymmenen vuotta sitten ostamalleni trenssille. Pientä käytön jälkeä löytyy, mutta pesulareissu raikasti takin ulkomuotoa mukavasti. Vielä täytyy tosin odotella raskausmahan vetäytymistä, jotta takin vetoketju menee nätisti kiinni.

Yritin muuten ensin ostaa vastaavanlaisen mutta lantiomittaisen duffelin Vestiaire Collectivesta, mutta myyjä ei koskaan postittanut tuotetta. Sovellus toki palautti maksun kokonaisuudessaan, joten mitään sen kummempaa harmia asiasta ei aiheutunut. Tuli vain hölmö olo! Ehkä ranskalainen myyjä ei halunnut tai osannut lähettää postipakettia tänne peräpohjolaan?

Mistä te teette parhaat second hand -löytonne?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele