Ajattomuus on aina muodissa & helmikorujen alekoodi lukijoilleni

Mikä ihana helmilahja! Pakettia avatessa olo oli kuin olisin päässyt äidin korurasialle. Ystävysten Jannan ja Paulan Helmi On Helmi -korukaupan tuotteet olivat minulle toki jo entuudestaan tuttuja, mutta vasta luonnossa aitojen helmien hohto pääsi oikeuksiinsa. ”Pearls are always appropriate”, lausahtaa Jackie Kennedy helmikaupan kotisivulta löytyvässä sitaatissa. Samalla nousevat mieleen Audrey Hepburnin helmikäädyt Tiffanylla, Coco Chanelin valuvat helminauhat tai Prinsessa Diana choker-mallisessa helmikaulakorussaan. Isoäititunnelmat ovat kuitenkin makeanveden helmistä kaukana – viljeltyjen helmien rosoisuus ja rohkeat värit päivittävät klassikkokorun uudelle vuosituhannelle. Helmiyrittäjien ideologian mukaan jokainen nainen on omalla tavallaan helmi, ainutkertainen ja kaunis. Korut onkin nimetty Jannan ja Paulan ihailemien naisten mukaan.

”Pearls are always appropriate”, lausahtaa Jackie Kennedy helmikaupan kotisivulta löytyvässä sitaatissa.

helmionhelmi-10

Omaksi suosikikseni nousivat superkaunis SINI-rannerengas, jossa on hopeaosien välissä yksi iso makeanveden helmi, sekä LOTTA-rannekoru, jonka jujuna on hopeapallo makeanveden helmien rivistössä. Yhdistettynä valkoiseen LAURA-rannekorun valkoisiin helmiin syntyy juuri sopivan rento ”rojut ranteessa”-ilme. LOTTA-korun burgundinpunaista on myös siron hopeaketjun päässä roikkuvassa riipuksessa.

helmionhelmi-8
helmionhelmi-11

Ihania korvakoruja tyydyin vain hypistelemään, sillä minullahan ei ole lävistyksiä korvissa. Jos olisi, pitäisin niissä varmaan lähes aina pieniä helminappikorviksia ja ehkä välillä villiintyisin kerrassaan pisaramallisiin JONNA-korvakoruihin. Aina silloin tällöin olen miettinyt, josko sitä vielä tällä iällä laitattaisi reiät, mutta toimenpide harjoituskorviksineen ja puhdistamisineen kuulostaa niin vaivalloiselta. Onko siellä muita, jotka olisivat ottaneet korvalävistykset vasta aikuisiällä?

Nämä korkealaatuiset ja pitkäikäiset helmikaunottaret ovat jo lähtökohtaisesti varsin kohtuuhintaisia, mutta lukijoilleni Helmi on Helmi tarjoaa nyt viikon ajan (tiistaihin 21.11.2017 asti) 30% alennuksen, kun mainitset tilauksen yhteydessä koodin ”Lisbet E”. Alennusta hyödyntämällä voi hankkia vaikka vähän runsaammankin yhdistelmän helmikoruja, jotka sopivat niin pikkujoulurientoihin kuin toimistolle! Kummitädeille erityisesti vinkiksi näin joulun lähestyessä, että sivuilta löytyy oma osasto pienten tyttöjen koruille. Tilauksen voi jättää verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla helmionhelmi@gmail.com.

Helmeilevää menoa ja helmiyrittäjien matkaa voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa!

Helmikorut saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

7 keskustelu

 1. 11.15.17

  Ihania helmikoruja – tosi kauniita. Epäsäännöllisen pyöreät helmet ovat lemppareitani. Laitoin reijät korviin 30- vuotiaana, silloinkin hieman empien. Nyt olen ollut monta vuotta käyttämättä korvakoruja, laitan ainoastaan juhliin roikkuvat korvikset korvaan.

  • 12.10.17
   lisbet said:

   Juuri näin pikkujouluaikaan kadehdin aina toisten ihania riippukorviksia (vaikka olen myös kuullut että korvalehtiä voi alkaa särkeä niiden käyttö)!

 2. 11.18.17
  Tiina said:

  Laitoin reiät vasta 26-vuotiaana vaikka tuntui että kaikilla ystävillä ne olivat olleet jo rippikouluiästä asti. Nyt on yleensä aina pienet helmikorvakorut. Riippuvia en oikein osaa käyttää.

  • 12.10.17
   lisbet said:

   Muitakin myöhäisherännäisiä 🙂 Pienet helmikorvikset olisivat arjessa ihanat.

 3. 11.29.17
  Henna said:

  Hei,
  Ihania helmiä! Olisin kysynyt huulipunasi sävyä? Toki punat näyttävät erilaisilta riippuen omien huulten väristä, ihon sävystä jne. mutta jotakin tuon sävyn kaltaista olen etsinyt. Tuo puna näyttää hyvältä sinulla!

  • 12.10.17
   lisbet said:

   Kiitos, tämä on Lumenen Nordic Chic Moisturizing Lipstick sävy nro 3!