Mustaa ja luonnonvaloa

Tämänpäiväinen muistotilaisuus oli lämminhenkinen, vaikka surullisesta syystä kokoonnuttiinkin. Pidin kovasti myös siunaustilaisuuden paikasta, Vuorentaan kappelista, joka edustaa 1970-luvun alun arkkitehtuuria. Vaikka oli harmaan sateinen tammikuun päivä, tila tulvi luonnonvaloa monesta suunnasta. Tuli ihan vanhan kotipaikkakunnan nyt jo purettu seurakuntatalo mieleen. Pakko tarkistaa, olisiko voinut olla saman arkkitehdin käsialaa.

En ollut pitkään aikaan ollut hautajaisissa ja lapsille tämä oli aivan ensimmäinen kerta. Vaatekaappissakaan ei ollut mitään tilaisuuteen sopivaa. Tämän Claire-merkkisen mekon ostin Kekäleeltä ja arvelen sille tulevan käyttöä myös muuten kuin surupukuna. Materiaali on helppoa mutta siistiä ja kauniisti laskeutuvaa jerseytä. A-linjainen malli on nykymitoilleni armelias ja 3/4-hihoista pidän aina. Helmikorvakorut olen saanut vuosia sitten blogiyhteistyön kautta, mutta en ole voinut käyttää niitä aiemmin ilman lävistyksiä.

Nyt on vähän takki tyhjä kaikesta tämänpäiväisestä, hyvää lauantai-iltaa toivottelen siis.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu