Amfora tulee helsinkiin

Ajattelin vinkata kaikille Amforan astioista ja sisustusesineistä kiinnostuneille, että ensi viikonloppuna tuotteisiin on mahdollisuus tutustua Helsingissä, kun Amfora saapuu Teollisuustaiteen liitto Ornamon perinteisiin design-joulumyyjäisiin. Itselle tai ystävälle joululahjaksi sopivat hyvin esimerkiksi lehtilautaset, tuikkumaljakot tai hauskat Opto-kupit eri maalauksin (kuvassa). Itsekin ajattelin pyörähtää paikalla tutustumassa myyjäisten yli 70 näytteilleasettajaan, joten siellä nähdään!

Jos Helsinki on yhtä kaukana kuin Amforan Seinäjoen liike, ei hätää – löydät tuotteet myös verkkokaupasta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

2 keskustelu

 1. 12.4.13
  Cherry said:

  Kiitos tänne haluaisin ehtiä 🙂 Ja kiitos vielä toisenkin kerran sillä löysin todella pitkään etsimäni neliönmalliset soijakupposet nettikaupasta tätä kautta <3

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Mukava kuulla, että sieltä on löytynyt ratkaisu:D