Amfora tulee helsinkiin

Ajattelin vinkata kaikille Amforan astioista ja sisustusesineistä kiinnostuneille, että ensi viikonloppuna tuotteisiin on mahdollisuus tutustua Helsingissä, kun Amfora saapuu Teollisuustaiteen liitto Ornamon perinteisiin design-joulumyyjäisiin. Itselle tai ystävälle joululahjaksi sopivat hyvin esimerkiksi lehtilautaset, tuikkumaljakot tai hauskat Opto-kupit eri maalauksin (kuvassa). Itsekin ajattelin pyörähtää paikalla tutustumassa myyjäisten yli 70 näytteilleasettajaan, joten siellä nähdään!

Jos Helsinki on yhtä kaukana kuin Amforan Seinäjoen liike, ei hätää – löydät tuotteet myös verkkokaupasta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

 1. 12.4.13
  Cherry said:

  Kiitos tänne haluaisin ehtiä 🙂 Ja kiitos vielä toisenkin kerran sillä löysin todella pitkään etsimäni neliönmalliset soijakupposet nettikaupasta tätä kautta <3

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Mukava kuulla, että sieltä on löytynyt ratkaisu:D