Tällainen joulukalenterista tuli

Eilen illalla tontut askartelivat yömyöhään ja niinpä tänä aamuna seinällä komeili valmis joulukalenteri. Pussukat on taiteltu Sinellistä ostetuista art deco -henkisistä askartelupapereista. Päivällä puolestaan puuhasteltiin olohuoneen jouluvalojen kanssa, joista löytyy jo kuvaa Instagramista.

Miten kello voi olla vasta 20.45? Ulkona on ollut pimeää jo ikuisuuden. Päivä painaa joka raajassa ja kurkku on lupaavasti karhea. Taidan painua pienten perässä pehkuihin…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

16 keskustelu

 1. 12.1.13
  Mikko said:

  Hieno! Tyylikäs ja varmasti suhteellisen helppo toteuttaa.

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Kiitti! Joo, sellainen että tämä askartelunoviisikin kykeni kokoamaan.

 2. 12.1.13

  Todella hieno, tykkään! Meillä tyttö sai muumitarroja 1. kalenteritaskusta, ja oli aivan liekeissä 😉

  ps. Haastoin sinut tekstiilimietintöihin http://kaikkimitahalusin.indiedays.com/2013/12/01/haaste-talven-tekstiilit/

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Meidän poika ei jostain syystä osaa innostua tarroista (mitäh?), joten pusseista löytyy innovatiivisesti suklaata eri muodoissaan 😀 Paitsi viimeisestä, siellä on Autot-sarjan figuuri;)

 3. 12.1.13
  Vekarus said:

  Ihana siitä tuli!

 4. 12.2.13

  Kaunis kalenteri! <3

 5. 12.2.13
  Piia said:

  Hieno! Miten se joulukalenteriaskartelu jääkin aina sinne marraskuun viimeiseen yöhön.. Vaikka kuinka ajoissa aloittaisi 😀

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Niinpä… tää oli eka vuosi kun oikeasti pääsin suunnittelutasolta toteutusvaiheeseen!

 6. 12.2.13

  Voi miten hieno! Minulla oli myös materiaalit joulukalenteriin valmiiksi ostettuna, mutta jostain syystä joulukuu yllätti ja kalenteri on edelleen pelkkä kasa materiaalia..

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Sellainen joulukalenteri olis hyvä, jota askarreltaisiin valmiiksi aina päivä kerrallaan. 24. pvä se olisi sitten valmis ihailtavaksi!

 7. 12.2.13

  Älyttömän kiva! Mä en oo koskaan vielä saanut aikaiseksi tehdä joulukalenteria itse, kun tavallaan ei ole ollut ketään kelle sen olisi tehnyt 🙂 Täytyy kyllä joskus vielä kokeilla, tää sun näyttää niin kauheen hyvältä!

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Kiitti! Täälläkin tuumasta toimeen sai ryhtymään se, että 3-v esikoinen ymmärtää nyt eka kertaa kalenterin (ja suklaan) päälle:D

 8. 12.3.13

  Oi miten suloinen! Voi että, oma kaupan suklaakalenteri näyttää niin säälittävältä tämän rinnalla 😉

  • 12.4.13
   lisbet e. said:

   Meilläkin on tuossa vieressä Muumin suklaakalenteri ja kyllä se on avattu tähän mennessä ensimmäisenä joka aamu… huoh.