Dagens whatever ja MK:n Hamilton

On aika julkaista blogin ensimmäiset ihka oikeat asukuvat. Saapa nähdä, tuleeko tästä toistuva perinne. Asu on täysin lavastettu tähän harjoituskuvatilanteeseen, mutta kunhan ilmat vielä lämpenevät ja kadut saadaan lakaistua, voisin hyvin lähteä ulos tässä asukokonaisuudessa.

jakku Rebecca Taylor
farkut Filippa K
kengät Vagabond
laukku Michael by Michael Kors

Lähetän tässä yhteydessä respektiä kaikille teille ihanille bloggaajille, jotka päivästä toiseen postaatte toinen toistaan tyylikkäämpiä asukuvia. Että voikin julkaisukelpoisten kuvien ottaminen olla vaikeaa! Kuvaussessiosta syntyi sellaista piilokameramateriaalia, etten ikinä näytä kenellekään. Ehkä harjoitus tekee mestarin tästäkin oman elämänsä huippumallista.

Laukku on uutukainen MK, suureen suosioon noussut Hamilton Tote. Mietin pitkään tuon ja pienemmän satchel-mallin välillä, mutta päädyin lopulta tilavampaan malliin. Äidin laukkuun pitää mahtua vaikka mitä: varavaatteita, evästä, vaippoja, viihdykettä, niin ja äidin omat tavarat myös. Pitkään olenkin kulkenut Emmaljungan vaippakassin kanssa, mutta jokohan olisi aika päästää siitä irti…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

41 keskustelu

 1. 3.21.12
  Zeta said:

  Oikein kiva asu, kuva ja laukku! 🙂

 2. 3.21.12
  lili said:

  Kyllähän se asukuvien ottaminen on toisinaan aika huvittavaa puuhaa!:D Kameran muistiin saattaa tallentua kymmeniä otoksia ennen kuin olen yhteenkään tyytyväinen! Mutta eipä uskoisi että sulla on ollut hankaluuksia, tyylikäs kuva ja asu siis:) Näitä siis lisää!

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kiitos rohkaisevasta kommentista. Tietysti julkaisin vain parhaaksi katsomani palat:)

 3. 3.21.12
  champagne said:

  Todella, todella hyvät otokset:) Hävettää oikein kun niitä omia otoksia tulee otettua yleensä just ne jotka päätyvät blogiinkin, peilin kautta zoomattuna…haaveena olisikin oma hovivalokuvaaja tai tarpeeksi aikaa harjoitella kuvien ottoa laukaisimella:)

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kaukolaukaisin on kyllä aikas kiva vekotin, sillä nämäkin kuvat on otettu.

 4. 3.21.12
  Hanna ★ said:

  Hyvältä näyttää! Näitä lisää vaan =)

 5. 3.21.12
  Inanaa said:

  Hyvät kuvat ja kaunis asu kaikin puolin 🙂

 6. 3.21.12
  HMH said:

  Hyviähän nuo kuvat ovat, suorastaan erinomaisia (ja ihana jakku!) – mutta tosiaan, aika monta settiä saa kuvata, ennen kuin löytyy edes yksi julkaisukelpoinen! Ja meiltä ei meinaa millään löytyä koko kodistaa sellaista kohtaa, jonka kelpuuttaisin kuville taustaksi… Jaan siis kunnioituksesi kaikkia rutinoituneita kuvaajia kohtaan!

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Sopivan taustan valikointi oli mullakin ongelmana ja nytkin ärsyttävät nuo pistokkeet, jotka pilkottavat takaani. Mutta saa kelvata…

 7. 3.21.12
  JJ said:

  Ihanat asukuvat! Kiva asu ja myös tausta on tosi kaunis, söpö tuo puuheppa, tuo mieleen oman vastaavan lapsuudesta. 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kiitos! Puuheppa on isäni ihan itse veistämä – jopa puumateriaali on itse kasvatettu:)

 8. 3.21.12
  Hanilo said:

  Onpas ihanan tyttömäinen tuo jakku! Täälläkin odotellaan jo lämpimämpiä kelejä niin saa laittaa jotain kevyempää päälle. 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Niinpä! Tulis jo pian, en jaksa enää talvikenkiä.

 9. 3.21.12
  Gloria said:

  Blogisi on visuaalisesti todella kaunis ja tyylikäs, silmä lepää.
  Seuraavaksi tutustun sisältöön. 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kiitos Gloria, toivottavasti myös sisältö miellyttää. Moni kakku päältä kaunis vai miten se oli:)

 10. 3.21.12
  Celina said:

  Ihana asukuva, näitä ehdottomasti jatkossakin <3

 11. 3.21.12
  Minna said:

  Tykkään asustasi 🙂 ja oikein hyviä, selkeitä kuvia. Sulla on tuo Rebecca Taylorin lyhyt takki hyvin samanlainen kuin omani Peter O.Mahlerin :). Toivon niin voivani korkata sen perjantaina käyttöön..Ja laukkusihan on niin mieleinen ;).

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Olen itsekin aika onnellinen tuosta laukusta, sillä viime vuosina ei ole paljon laukkuostoksilla käyty!

 12. 3.21.12
  Marjukka said:

  Kiva ja moderni asukokonaisuus! Laitahan lisää tosiaan jatkossa! Olen yrittänyt joskus itselaukaisijalla kuvata, mutta siitä ei tule mitään… Niitä ilmeitä ei vain voi julkaista! Mies kuvaa minun asukuvani.

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Hauskaa, että sulla on mies mukana harrastuksessa! Kameran itselaukaisijan käyttöön turhauduin jo alkumetreillä mutta kaukolaukaisijan kanssa syntyi onneksi julkaisukelpoisempaa jälkeä…

 13. 3.21.12
  Veera said:

  Kiva asukuva, näitä mielellään jatkossakin kiitos! 🙂

  Ymmärrän niin hyvin sun tuskailut itse valokuvauksen kanssa – itselaukaisevan kanssa räpeltäminen on todella aikaavievää ja ärsyttävääkin hommaa. Itse haluisin postata asukuvia useimminkin mutta mutta.. (ja huom! homma ei todellakaan helpotu jos vielä naamakin näkyy!). Onni olisi kyllä oma valokuvaaja – toisilta ammateiltaan kokki JA hieroja 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   olispa! 😀 Ja on tosiaan onni, että ”saa” rajata kuvat kaulasta alaspäin…

 14. 3.21.12
  Katri said:

  Ihan huippuja asukuvia! Ja kaunis asu. Lisää näitä jos vaan viitsit ottaa!
  Ja tuo on niin totta, että ”filmillä” on niitä julkaisukelvottomia kuvia aikamoinen liuta:D
  Niistä saisi all-time hupikollaasin:)

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Sovitaanko, että sitten kun tulee kymmenen bloggailuvuotta täyteen, julkaistaan ne hupikuvatkin?

 15. 3.22.12

  Vautsi miten tyylikäs asu ja upeat kuvat! Turhaan olet huolissasi, hyvältä näyttää! 🙂 Asukuvia ehdottomasti jatkossakin blogiin 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kiitos, kiitos. Asukuvien suosio yllätti bloggaajan:)

 16. 3.22.12
  Helena said:

  Oikein kiva ja tyylikäs asu. Olen suunnitellut jonkinlaisen pikkujakun hankkimista kevääksi. Sellainen sopii niin kivasti farkkujenkin kanssa, ja tekee farkkuasusta astetta tyylikkäämmän. Tuo sinun jakkusi on todella suloinen ja kaunis.

  Ja joo, lisää asukuvia odotellaan :))

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Tuo jakku on lempivaatteitani ja onhan sillä jo kilometrejä mittarissa. Tykkään siitä, miten se mene talvella sisävaatteena ja kesemmällä päällystakkina.

 17. 3.22.12
  Elli said:

  Kaunis asu, IHANA takki! Löysin juuri blogiisi ja minusta sait kyllä heti uuden lukijan.:)

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Hei Elli ja tervetuloa, kiva että olet täällä!

 18. 3.23.12
  Norppa said:

  Todellakin upeita ja tyylikkäitä kuvia – ja asukin on ihana! Mä olen kanssa nyt vasta hiffannut, miten paljon asukuvia säännöllisesti ottavat näkevät vaivaa. Sitä saattaa tulla otettua kuusikin kymmentä kuvaa, joiden joukosta ei löydy yhtään julkaisukelpoista!

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Ylipäätään mut on yllättänyt se, miten suuri vaiva blogikuvien ottamisessa, valikoimisessa ja editoimisessa on. Tätähän voisi helposti tehdä työkseen ja niin taitaa osa nykyään tehdäkin.

 19. 3.25.12
  Mia said:

  Upeita kuvia, taas kerran. Samoin asu (erityisesti jakkusi – etsiskelen juuri takkia..). Jatka vain asukuvien ottamista, mielelläni katselen niitäkin. 🙂

  • 3.27.12
   lisbet said:

   Kiitos Mia taas kannustuksesta! Yritetään pistää kaukolaukaisin laulamaan useammin.

 20. 3.29.12

  Yhdyn kaikkiin edellisiin kommentteihin!! Tyylikäs asu ja ihanat kuvat 🙂 Mitä tulee itse kuvaamiseen, niin ”aika” haastavaa, todellakin, varsinkin kun ei omista etälaukaisijaa, vaan pitää aina kymmenen sekunnin sisällä kipittää kameran eteen, oikoa pahimmat rypyt vaatteista, ottaa luonnollinen poseerausasento ja vielä se ilme!! 😀

 21. 3.29.12
  Petriina said:

  Liityn kuoroon: oikein kiva asu ja laukku ja kuvatkin näyttävät onnistuneen !