Blogcrastination

Bloggaamiseen tuli tahaton lähes viikon tauko. Se ei johdu siitä, että olisin ollut erityisen kiireinen eikä siitä, ettei kirjoitettavaa olisi. Joskus ei vain tiedä, mistä aloittaa. Varsinkin remonttisuunnitelmista olisi yhtä sun toista toimiteltavaa.

Päätin noudattaa omaa parasta neuvoani ja kirjoittaa vain ihan vähän ja ihan mistä vain. Loppu tulee yleensä itsestään. Esimerkiksi pitkään vireillä ollut graduni syntyi aikoinaan siten, että annoin itselleni luvan kirjoittaa ilman sensuuria. Jälkeenpäin saatoin editoida pois kaikkein lentävimmät johtopäätökset.

Tapahtunut remonttisuunnitelmissa: Pyöritelty pohjaratkaisua täydelliseen kyllästymiseen asti. Mietitty tarvittavia toimenpide- ja rakennuslupia. Hankittu tietokoneohjelma suunnitelmien puhtaaksipiirtämiseen. Todettu, että taloudesta löytyvien koneiden muisti ei riitä ohjelmiston pyörittämiseen. Tilattu lisämuistia läppäriin.

Viikonlopuksi olen lähdössä äitini kanssa pienelle matkalle, siitä lisää myöhemmin. Nyt ryhdyn vastailemaan edelliseen postaukseen tulleisiin kommentteihin. Huomasin myös, että minulla on paha tapa päättää kaikki blogikirjoitukseni huutomerkkiin, mistä lupaan vierottautua pikimiten (tämä lause kyllä aivan kerjää huutomerkkiä peräänsä).

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 3.27.12
  Carita said:

  Huomasin itsessäni aivan saman ”vian” tuon huutomerkin kanssa, pitääkin pistää tarkkailuun 😉 Aivan ihania kuvia sinulla täällä! (Tähän oli pakko laittaa huutomerkki, kun piste ei vain olisi ajannut asiaa…)

  • 3.29.12
   lisbet said:

   Kiitos! (Minkä sille voi…:)

 2. 3.28.12
  Veera said:

  Huutomerkkiin lopettaminenhan on ihan klassikko! 🙂

  • 3.29.12
   lisbet said:

   Hehe, mietin juuri, että niinhän se on oikeassakin elämässä. ”Heippa sitten. Hauskaa työpäivää!”. ”Oli kiva käydä kahvilla. Nähdään ensi viikolla!” ”Näkemiin, sano terveisiä Elinalle!”