Eka aamu

Kuluneen viikon aikana olemme vähä vähältä siirtäneet omaisuuttamme pisteestä A pisteeseen B ja eilen oli viimein aika siirtää myös ihmiset eli nukuimme ensimmäisen yön uudessa kodissa. Vanhalla asunnolla on vielä paljon tavaraa ja uudessa kaikki hujan hajan mutta sellaistahan se on. Ainakin minun muutoissani. En oletakaan, että saisin kaikki laatikot purettua muutaman viikon sisällä. Sitä paitsi niistä aika monen sisältö kaipaa kriittistä tarkastelua. Päätavoitteeni tässä kodissa on, ettemme omistaisi mitään turhaa, että kaikelle olisi säilytyspaikka ja että tilat olisi helppo pitää siistinä ja järjestyksessä. Se on perusta, jolle voi lähteä rakentamaan viihtyisyyttä.

Ruokapöytä pystytettiin puolenyön jälkeen. Kotini on siellä missä ruokapöytäni on! Kovin paljon muita kalusteita olohuone-tupakeittiössä ei sitten olekaan. Tammikuussa aiomme hyödyntää alennusmyynnit ainakin sohvakauppojen merkeissä.

Takkaankin viritettiin tuli aamuteen kaveriksi. Ulkona on alkanut pyryttää. Ihanaa olla kotona.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

14 keskustelu

 1. 12.16.12
  Anonymous said:

  Kauniilta näyttää uudessa kodissanne! Osaatko sanoa tuosta lattiasta, onko laminaattia vai parkettia? Mikä merkki ja sävy?

  • 12.27.12
   lisbet said:

   Kiitos! Materiaali on ehtaa laminaattia. Merkki ei valitettavasti ole tiedossa eikä sitä löydy talotoimittajan papereista, sillä se on talon rakentaneiden itse hankkima ja asentama.

 2. 12.16.12
  Moana said:

  Onnea uuteen kotiin!

 3. 12.16.12

  Ihanan iso ikkuna keittiössä; meillä ihan vastaava, mutta mustilla pokilla. Viikonloppuisin ikkunaa vastapäätä on paras paikka syödä hidasta aamiaista!

  • 12.27.12
   lisbet said:

   Voin kuvitella, mille tuntuu istua siinä teidän ikkunan ääressä katselemassa metsään. Tässäkin on se kiva puoli, että vaikka asumme ihan taajamassa, keittiön ikkunoista avautuu näkymä – no ei nyt metsään mutta risukkoon ja pakettipellolle kuitenkin. Kyllä se naapurin takapihan voittaa.

 4. 12.16.12
  Jonna said:

  Rutkasti onnea uuteen kotiin! Pitikin jo kommentoida aikaisempaan postaukseen, että näyttää upealta. Ihana kun olet palannut taas blogin pariin, täällä jo kaipailtiinkin kauniita ja inspiroivia kuviasi! Tsemppiä vielä muuttopuuhiin ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa 🙂

  • 12.27.12
   lisbet said:

   Kiitos Jonna! Omaan kotiin pääseminen on kyllä ollut suuri helpotus.

 5. 12.17.12
  Lumo said:

  Onnea uuteen kotiin! Kaunis valkea lattia.

 6. 12.19.12

  Hurjasti onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää jo nyt, jään odottamaan tilapäivityksiä =)
  Ja rauhaisaa joulua myö sinne.

  • 12.27.12
   lisbet said:

   Toivottavasti saadaan pian lisää järjestykseen… nyt kun joulu on juhlittu alta pois:)

 7. 12.22.12
  Anonymous said:

  Onnea onnea ja onnea! Onpa ihanan näköistä! Meillä valmistunee oma talomme parin-kolmen kuukauden sisään ja näyttää kovin samalta, keittiön valintoja ja oh-rt pohjaa myöden. Nyt en malttaisi odottaa että talo muuttokunnossa! Tulette varmasti viihtymään uudessa kodissanne!
  /Maaret

  • 12.27.12
   lisbet said:

   Onnea teille uuteen kotiin, toivottavasti pääsette muuttamaan aikataulussa! Ostamamme talo on varsin suositulta toimittajalta, tiedä josko olisi sama kuin teillä…