Eka aamu

Kuluneen viikon aikana olemme vähä vähältä siirtäneet omaisuuttamme pisteestä A pisteeseen B ja eilen oli viimein aika siirtää myös ihmiset eli nukuimme ensimmäisen yön uudessa kodissa. Vanhalla asunnolla on vielä paljon tavaraa ja uudessa kaikki hujan hajan mutta sellaistahan se on. Ainakin minun muutoissani. En oletakaan, että saisin kaikki laatikot purettua muutaman viikon sisällä. Sitä paitsi niistä aika monen sisältö kaipaa kriittistä tarkastelua. Päätavoitteeni tässä kodissa on, ettemme omistaisi mitään turhaa, että kaikelle olisi säilytyspaikka ja että tilat olisi helppo pitää siistinä ja järjestyksessä. Se on perusta, jolle voi lähteä rakentamaan viihtyisyyttä.

Ruokapöytä pystytettiin puolenyön jälkeen. Kotini on siellä missä ruokapöytäni on! Kovin paljon muita kalusteita olohuone-tupakeittiössä ei sitten olekaan. Tammikuussa aiomme hyödyntää alennusmyynnit ainakin sohvakauppojen merkeissä.

Takkaankin viritettiin tuli aamuteen kaveriksi. Ulkona on alkanut pyryttää. Ihanaa olla kotona.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 16.12.2012
  Anonymous said:

  Kauniilta näyttää uudessa kodissanne! Osaatko sanoa tuosta lattiasta, onko laminaattia vai parkettia? Mikä merkki ja sävy?

  • 27.12.2012
   lisbet said:

   Kiitos! Materiaali on ehtaa laminaattia. Merkki ei valitettavasti ole tiedossa eikä sitä löydy talotoimittajan papereista, sillä se on talon rakentaneiden itse hankkima ja asentama.

 2. 16.12.2012
  Moana said:

  Onnea uuteen kotiin!

 3. 16.12.2012

  Ihanan iso ikkuna keittiössä; meillä ihan vastaava, mutta mustilla pokilla. Viikonloppuisin ikkunaa vastapäätä on paras paikka syödä hidasta aamiaista!

  • 27.12.2012
   lisbet said:

   Voin kuvitella, mille tuntuu istua siinä teidän ikkunan ääressä katselemassa metsään. Tässäkin on se kiva puoli, että vaikka asumme ihan taajamassa, keittiön ikkunoista avautuu näkymä – no ei nyt metsään mutta risukkoon ja pakettipellolle kuitenkin. Kyllä se naapurin takapihan voittaa.

 4. 16.12.2012
  Jonna said:

  Rutkasti onnea uuteen kotiin! Pitikin jo kommentoida aikaisempaan postaukseen, että näyttää upealta. Ihana kun olet palannut taas blogin pariin, täällä jo kaipailtiinkin kauniita ja inspiroivia kuviasi! Tsemppiä vielä muuttopuuhiin ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa 🙂

  • 27.12.2012
   lisbet said:

   Kiitos Jonna! Omaan kotiin pääseminen on kyllä ollut suuri helpotus.

 5. 17.12.2012
  Lumo said:

  Onnea uuteen kotiin! Kaunis valkea lattia.

 6. 19.12.2012

  Hurjasti onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää jo nyt, jään odottamaan tilapäivityksiä =)
  Ja rauhaisaa joulua myö sinne.

  • 27.12.2012
   lisbet said:

   Toivottavasti saadaan pian lisää järjestykseen… nyt kun joulu on juhlittu alta pois:)

 7. 22.12.2012
  Anonymous said:

  Onnea onnea ja onnea! Onpa ihanan näköistä! Meillä valmistunee oma talomme parin-kolmen kuukauden sisään ja näyttää kovin samalta, keittiön valintoja ja oh-rt pohjaa myöden. Nyt en malttaisi odottaa että talo muuttokunnossa! Tulette varmasti viihtymään uudessa kodissanne!
  /Maaret

  • 27.12.2012
   lisbet said:

   Onnea teille uuteen kotiin, toivottavasti pääsette muuttamaan aikataulussa! Ostamamme talo on varsin suositulta toimittajalta, tiedä josko olisi sama kuin teillä…