Emon raidat

Pidän pukeutumisessa vaivattomista pakettiratkaisuista. Jos löydän jonkin mielestäni hyvän jutun, saatan hamstrata sitä kaapit täyteen. Näin kävi H&M:n Mama-malliston kanssa, kun se tarjoili kevätraskauteen ajankohtaista raitaa. Lisäksi ostin pari malliston hihatonta pitkää toppia, joita pystyy käyttämään raskauden jälkeenkin.

Trikoopaidat ovat käytössä sekä kotona että työpaikalla. Työpäiviä varten kehittelin pakettiratkaisun, johon kuuluu trikootoppi, statement-kaulakoru ja neuletakki. Näiden ja parin edellisraskaudesta selviytyneen, mahaa pukevan työvaatteen voimin suunnittelen selviäväni tämän kevään.

Metallikaulukset on ostettu viime syksynä Glitteristä. Kaksi muuta kaulakorua ovat Lindexiltä: tekokivikoru niin ikään viimesyksyinen, musta monikkoketju tämän kevään mallistoa.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

5 keskustelu

 1. 2.9.13

  Raitapaita mahan kanssa on hyväksihavaittu! Vaikka vaakaraidan pitäisi leventää, taitaa kuitenkin tehdä myös jonkun optisen harhan kun tuntuu pienentävän mahaa? 😉

  Toivottavasti olet voinut hyvin, onko sulla sokerirasitus tulossa? Viikonloppua!

  • 2.9.13
   Ronja said:

   Olen ollut hetken blogistaniapimennossa, joten huomasin vasta nyt ilouutisen. Ihanaa, paljon onnea :)!

  • 2.10.13
   lisbet said:

   En tiedä, auttaako mun mahan pienentämiseen enää mitkään optiset harhat! Mutta minustakin raita on hauska raskausvaatteissa.

   Hieman yllättäen neuvolassa oltiin sitä mieltä, että sokerirasitusta ei ole tarpeen tehdä. Viime raskaudessa kyllä kävin testissä ikäni puolesta. Lieneekö jokin säästötoimenpide täällä… No, olen ihan tyytyväinen ettei tarvitse, olin jo varautunut siihen, että sitä painokkaasti suositellaan. Mites sulla?

   Kiitos onnitteluista Ronja!

  • 2.10.13

   Paasto parasta aikaa menossa huomisaamun rasitusta varten…

 2. 8.9.13
  Aada said:

  Oon monesti kattonu tota mustaa korua lindexistä, mutta en ole ikinä raaskinut ostaa. Ja ihania raitapaitoja:)