Kehtaanko edes tunnustaa…

…että meillä on sohva ja se on Ikeasta! Päädyimme lopulta hankkimaan seuraa Arild-nahkadivaanille. Olohuoneesta lisää kuvia sitten kun on valmiimpaa. Nyt hakusessa ovat mm. matto ja muutama sohvatyyny lisää. Kuvassa oleva yksilö (jossa esteettisesti näkyy vielä sohvalla maanneen mieheni pään painauma) on Mimoun Jewel, sitä on muutamaan otteeseen kyselty.

Mukavaa torstain jatkoa!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

18 keskustelu

 1. 2.7.13
  Champagne said:

  Kauhea paljastus;)

  Kivalta näyttää, Ikean sohvat vaan pakkaavat olla lyhytikäisiä niiden runkoon käytettävän puumateriaalin takia. Toivottavasti teille sattui hyvä yksilö.

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Toivotaan näin. Kokemusta Ikean sohvista on yhden nahkaverhoillun Klippanin verran. Se oli hyvä, mutta ei ikuinen.

 2. 2.7.13
  Anonymous said:

  Hei mä oon vaan kuullu hyvää tuosta sohvasta!?! Miksi pitäis hävetä? 😉 Me hankittiin juuri tammikuun viimeisenä päivänä, jolloin se oli kivast Ikea family kortilla alennuksessa. Toivottavasti tekin saitte ”halvemmalla 😉

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Meillä meni tuo alennus ohi… mutta se selittäneekin miksi näitä oli Ikealla varastossa eikä tarvinnut tilata niin kuin normaalisti. Lievä nolostelu johtuu varmaan siitä, että olen julistautunut täällä blogissa jokin sortin kestävien valintojen kuningattareksi ja sitten kuitenkin osoitan todellisen kynteni hankkimalla Ikean sohvan:) Toisaalta uskon, että tämä voi olla mainettaan parempi tuote. Meillä on tosiaan jo Arild-divaani entuudestaan ja olen ollut siihen tyytyväinen. Eikä ns. laatumerkkien korkea hinta välttämättä takaa sen pitempää käyttöikää. Skål siis uusille sohvillemme, toivottavasti kestää teilläkin pitkään!

 3. 2.7.13
  Ella said:

  Hei!

  Meillä on neljä vuotta vanha Ikean valkoinen nahkasohva, mallin nimeä en muista, mutta kyseessä iso kulmasohva. On pysynyt täysin uudenveroisena, se on ollut loisto-ostos!

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Mukava kuulla, minäkin uskon että nämä Ikean nahkasohvat ovat pitkäikäisiä valintoja!

 4. 2.7.13

  Ihana kaunis valkoinen sohva <3 🙂

 5. 2.7.13
  Tuija said:

  Hei. Löysin juuri blogiisi ja minkälaiseen, huh! Ehdin vasta muutamaa postausta kurkata, mutta jo nyt täytyy sanoa, että otat todella kauniita kuvia. Nuo edellisen postauksen meikkikuvat ovat kertakaikkisen upeita. Jatkan mieluusti lukijanasi.

  Tuija

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.com

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Kiitos, joskus sitä onnistuu, joskus ei. Tervetuloa lukijaksi! Tulenpa vastavierailulle…

 6. 2.8.13
  Anonymous said:

  Millainen kamera sulla on? 🙂

 7. 2.8.13

  Heippa! Oikein hyvältä näyttää 🙂

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Fiilisteltiin kyllä Mooniakin aivan urakalla ja siitä olisi ollut mukava tarjouskin voimassa – se oli sitten kuitenkin hieman liian muhkea meille…

 8. 2.9.13
  Saija said:

  Kerro ihmeessä käyttökokemuksia sitten myöhemmin. Valkoinen sohva olisi ihana, mutta meidän 3-vee + koira perheessä en vielä ole uskaltanut ostaa. Suurin syy on kyllä tuo koira eikä lapsi.

  • 2.10.13
   lisbet said:

   Kokemusta on tosiaan jo yhden valkoisen nahkadivaanin ja 2-vuotiaan taloudesta. Nahka on ollut helppo puhdistaa pyyhkimällä, joten sen vuoksi uskaltauduimme tuohon sohvaankin. Nahkaan saattaa ajan myötä muodostua pientä patinaa, mutta se ei ole juurikaan haitannut ja sen huomaa oikeastaan vasta nyt kun vanha divaani ja tuore sohva ovat rinnakkain. Pitemmällä aikavälillä olen enemmän huolissani siitä, että nahka saattaa venyä ja muodostaa pussia istuimeen, sen näkee tietysti vasta vuosien päästä.