Enemmän ja vähemmän ikuisia

Kodinparannusviikot jatkuvat. Ainaisessa säilytystilan puutteessa hankin eteisen ja olkkarin väliselle käytävälle vielä kolmannenkin Ikean Malm-lipaston. Väriksi valitsin tällä kertaa mustaa lähentelevän tummanruskean, jonka toivon tuovan ryhtiä lipastoriviin. Sitä paitsi näytää paremmalta, kun nuo kaksi valkoista lipastoa eivät ole rinnakkain. Ne ovat nimittäin kellastuneet ajan saatossa ja eri ikäisinä ovat myös hieman eri värisiä.

Malm-lipastot kuuluvat paljon inhoamiini väliaikaisratkaisuihin. Mielummin olisin tuohonkin hankkinut sitä ihtiään, mutta budjetin ja alati aivoissa raksuttavan ”me lähdetään tästä kohta” -ajatuksen vuoksi koti muistuttaa aika ajoin Ikean katalogia. Varmasti Malmit saavat seurata mukanamme jatkossakin, mutta en jaksa uskoa näiden lastulevykehikoiden siirtyvän isältä pojalle

Valaisinostosten suhteen olen kuitenkin ollut pitkäikäisemmällä linjalla. Taustalla näkyy katossa (liian matalalla) roikkuva Artekin A330S, joita on tarkoitus tulla eteiskäytävälle kaksi. Pakkauksen teksti saattaa hyvinkin pitää paikkansa, eihän katossa roikkuva valaisin juuri edes kulu käytössä.

Uudesta lipastosta vielä sen verran, että suosikkijuttuni siinä on aukeava yläkansi, jonka alla on peili ja laskutilaa esimerkiksi koruille. Alapuolisissa laatikoissa voi säilyttää vaikka meikkejä. Vaikka tuossa yllä mollasinkin Ikeaa, niin pakko myöntää, että monia heidän ratkaisujaan ei voi olla rakastamatta!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

16 keskustelu

 1. 9.28.12
  Henna said:

  Aika kiva ratkaisu tuo erilaisten lipastojen yhdistely. Sinulla on selvästi silmää tällaisille asioille, itsellä ei olisi käynyt mielessäkään. Tykkään!

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Tämä asetelma on syntynyt kyllä vähän vahingossa mutta hyvä niin!

 2. 9.28.12
  Lumo said:

  Ikealla on kyllä välillä hämmästyttävän fiksuja ratkaisuja, vaikkakaan ei ehkä tosiaan aivan ikuisia.

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Melkoisia neropatteja ovat kyllä siellä päässä.

 3. 9.28.12
  Anu said:

  Hyvältä näyttää tumma ja vaaleat lipastot 🙂 Meille tuli juuri kaksi kappaletta niitä ihtiään, kuten kirjoitit. Toivotaan, että kestävät isältä-ehkä-joskus-tulevalle-pojalle 😉
  Mukavaa viikonloppua!

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Toivomme ja uskomme näin! Ainakin minä sain lapsuudenkodistani mukaan Muuramea:)

 4. 9.28.12
  Moana said:

  Tuo isältä pojalle vertaus pitää kyllä paikkansa, meillekin on noita Ikean väliaikaisratkaisuja ostettu, ei tosin tuota Malm-sarjaa. Eskarilaisella taasen on huoneessaan minun vanha koulupöytäni sitä ihtiään. Artekin valaisin on kaunis!

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Se koulupöytä saattaa seurata mukana eskarilaisen ekaan opiskelijaboksiin:)

 5. 9.28.12
  Netta said:

  Oioioi, tuo on juuri se Artekin valaisin joita olen kuvitellut olevan seuraavan kotini ruokapöydän yllä kolme kappaletta. Ja vautsi, onpa Ikea jälleen pistänyt innovaatioryhmänsä töihin 🙂

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Nämä valaisimet ovat varmasti parhaimmillaan ryhmässä!

 6. 9.28.12
  Rouva M said:

  Samoja mietteitä Ikeasta. Meidänkin koti on vähän turhan täynnä Ikean tuotteita, mutta kun muutto siintää jo ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa ei tähän kotiin raaski enää niin panostaa.

  Hyvännäköinen tuo teidän kaappirivistö kuitenkin on, ja ennen kaikkea käytännöllinen! 🙂

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Aivan, tuo Ikea on vaan liian helppo!

 7. 9.28.12
  Rouva M said:

  Ai niin, valaisin on UPEA!

 8. 9.29.12
  Nanna said:

  Joo, onhan noita Malmeja kertynyt meillekin. Ja nyt ne pyörii täällä tiellä rempan keskellä ja mietitään mihin ne laitetaan. Mutta on ne hyviä perusratkaisuja, aivan tyylikkäitäkin. Ja tosi kivasti olet yhdistänyt niitä teille rinnakkain. 🙂

  • 9.30.12
   lisbet said:

   Ne vetävät kyllä tavaraa sisäänsä valtavat määrät. Toivottavasti hyvä paikka lipastoille löytyy.