Haussa sohvapöytä tai parikin

1. Hay Bella // 2. Muuto Around // 3. Stolab Yngve // 4. &Tradition Hoof

Palataanpa olohuoneen sisustamiseen. Sohvapöytäpuolella olen ihastunut ajatukseen usean pienen pöydän sarjasta. Pikkupöytiä voi sijoitella haluamallaan tavalla ryhmäksi tai nostaa helposti nojatuolin viereen teekupin alustaksi. Mieluiten olisin hankkinut pari-kolme samanmallista mutta eri väristä ja kokoista pöytää. Tällä idealla löytyy sarjoja usealta valmistajalta, joista ylläolevassa kollaasissa on vain muutama esimerkki.

Sohvapöytä tuntui kuitenkin sopivalta tilaisuudelta kokeilla ensi kertaa siipiäni vanhojen kalusteiden osto- ja entisöintimarkkinoilla. Samalla ehkä saisi säästettyä jonkin roposen ja osoittaisi ekologisuutta ja kenties omaperäisyyttäkin. Kuinka ollakaan, muutkin olivat samalla asialla ja 50-60-lukulaiset, täyspuiset sohvapöydät livahtivat nettihuutokaupoissa aivan nenäni edestä. Pari viikkoa sitten minua kuitenkin onnisti pienen pyöreäkantisen sivupöydän kanssa. Aivan perään löysin identtisen pöydän eräältä toiselta myyjältä ja eilen huusin sen nimiini. Tänään olenkin jo purkanut ensimmäisen pöydän osiin ja aloitellut hiontaurakkaa. Tästä tulee vielä hauska projekti – kuvia tulossa pian!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

9 keskustelu

 1. 4.16.13

  Kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta, jään innolla odottamaan lopputulosta! 🙂

  • 4.16.13
   lisbet e. said:

   Jei! Jos tämä onnistuu, voisin jatkossakin kokeilla kynsiäni huonekalutuunauksen saralla. Mutta katsotaan…

 2. 4.16.13

  Jee! Kaikki nuo pöydät on ihania. Täälläkin odotellaan lopputulosta 🙂

  • 4.17.13
   lisbet e. said:

   Huh huh nyt rupes itseäkin jännittämään:)

 3. 4.20.13
  Liisa said:

  No täällähän ne Bellat ovatkin, joista äsken kirjoittamassani kommentissa kerroin. 🙂 Nuo Muutot olivat myös harkinnassa, mutta taisin hylätä ne liian hinnakkaina.

  • 4.22.13
   lisbet e. said:

   Bellat olivat mullakin varasuunnitelmana, jos käytettyjen markkinoilla ei onnistaisi. Muutotkin ovat ihanat, mutta tosiaan aika arvokkaat.

 4. 4.24.13

  Hauskat noi neloset, ihan kuin teroitettu lyijykynä 😀

  • 5.3.13
   lisbet e. said:

   Niin minustakin – aika erikoiset ensin, mutta nyt olen ruvennut diggailemaan niitä toden teolla:)