Iltapalalla

Mukava iltarutiini: kokoonnutaan yhdessä pilkkomaan hedelmiä ja syödään ne granolan ja jogurtin kanssa. Parempi kuin että söisi leipää sekä aamu-, väli- että iltapalaksi. Katsotaan samalla jotain sarjaa, tällä hetkellä joko Simpsoneita tai Latelaa. Myös Yle Areenasta löytyvä Hullu, hullumpi, yläaste oli hauska, tuli ihan takaumat omista yläasteajoista. Vauva-arjessa iltapalarutiini ei toteudu aivan joka ilta mutta useamman kerran viikossa kuitenkin.

Vauvakin osallistui: kuten rinnuksista voi päätellä, maissinaksut olivat välitön hitti.

Pieni unikaverini tuhisee jo tuossa vieressä; hyvää yötä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele