Jetlagged juhannus

Hei taas! Lento New Yorkista saapui Helsinkiin eilen aamulla ja jatkoimme matkaa lähes samoin tein Pohjanmaalle mieheni vanhempien luo juhannuksen viettoon. Nyt kun takana on yksi kokonainen nukuttu yö (kröhöm, unet venyivät lähes kahteen iltapäivällä), pystyy muotoilemaan kutakuinkin kokonaisia lauseita. Nykistä on tulossa postauksia lähipäivinä; nämä kuvat ovat eiliseltä juhannuslounaalta.

Rasva- ja hiilihydraattipitoiseksi muodostuneen matkadieetin jälkeen oli luksusta saada eteensä raikasta salaattia, uusia perunoita, silliä, savustettua lohta ja siikaa… Herkut nautittiin ulkona aurinkoisessa ja juuri sopivan lämpimässä kesäsäässä – mikä raikas tuulahdus verrattuna suurkaupungin +35 asteeseen tai vaihtoehtoisesti sen jäätävän kylmiksi ilmastoituihin sisätiloihin.

Ei ole edes haikea olo, vaikka vietänkin kesälomani viimeisiä päiviä. Kesähän on vasta korkattu! Minulla on lisäksi tulossa hieman pitempiä vapaita myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa sinne ja palataan pian matkajuttujen merkeissä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 23.6.2012
  Marja said:

  Nam mitä kuvia… ja jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan New York -postauksiasi!

  nimim. syntymäpäivälahjaksi lentoliput New Yorkiin saava 🙂

  • 4.7.2012
   lisbet said:

   Onneksi olkoon sekä synttäreistä että lipuista!

 2. 25.6.2012
  Madeleine said:

  Hei, me ollaankin oltu samaan aikaan nycissä! :)) Siellä oli tosi kuuma, vai mitä? Teillä oli varmasti upea reissu, postailuja odotellessa! 🙂

  • 4.7.2012
   lisbet said:

   Niinpä taidettiin olla, luin sinunkin postauksesi, hauska sattuma! Ei kuitenkaan vissiin samalla lennolla… Ja hitsi, että olikin kuuma!