Jetlagged juhannus

Hei taas! Lento New Yorkista saapui Helsinkiin eilen aamulla ja jatkoimme matkaa lähes samoin tein Pohjanmaalle mieheni vanhempien luo juhannuksen viettoon. Nyt kun takana on yksi kokonainen nukuttu yö (kröhöm, unet venyivät lähes kahteen iltapäivällä), pystyy muotoilemaan kutakuinkin kokonaisia lauseita. Nykistä on tulossa postauksia lähipäivinä; nämä kuvat ovat eiliseltä juhannuslounaalta.

Rasva- ja hiilihydraattipitoiseksi muodostuneen matkadieetin jälkeen oli luksusta saada eteensä raikasta salaattia, uusia perunoita, silliä, savustettua lohta ja siikaa… Herkut nautittiin ulkona aurinkoisessa ja juuri sopivan lämpimässä kesäsäässä – mikä raikas tuulahdus verrattuna suurkaupungin +35 asteeseen tai vaihtoehtoisesti sen jäätävän kylmiksi ilmastoituihin sisätiloihin.

Ei ole edes haikea olo, vaikka vietänkin kesälomani viimeisiä päiviä. Kesähän on vasta korkattu! Minulla on lisäksi tulossa hieman pitempiä vapaita myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa sinne ja palataan pian matkajuttujen merkeissä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

5 keskustelu

 1. 6.23.12
  Marja said:

  Nam mitä kuvia… ja jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan New York -postauksiasi!

  nimim. syntymäpäivälahjaksi lentoliput New Yorkiin saava 🙂

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Onneksi olkoon sekä synttäreistä että lipuista!

 2. 6.25.12
  Madeleine said:

  Hei, me ollaankin oltu samaan aikaan nycissä! :)) Siellä oli tosi kuuma, vai mitä? Teillä oli varmasti upea reissu, postailuja odotellessa! 🙂

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Niinpä taidettiin olla, luin sinunkin postauksesi, hauska sattuma! Ei kuitenkaan vissiin samalla lennolla… Ja hitsi, että olikin kuuma!