Keväistä ja japanilaishenkistä

All you need is White -blogin kattauskisan tulokset ja ensimmäiset kuvat julkaistiin tänään. Riemukseni olin mukana kolmen kärkikahinoissa! Tässä muutama kuva japanilaishenkisestä esillepanostani. Suurin saavutukseni olivat ehdottomasti nuo origamijoutsenet, joita lähdin kunnianhimoisesti taittelemaan netistä kaivamani ohjeen avulla. ”Kuinka vaikeaa se nyt voi olla” -mieliala vaihtui aika nopeasti ”no on tää kyllä aika hankalaa” -tunnelmaksi. Varsinkin kun edelliset kokemukseni paperin taittelusta ovat ala-asteajoilta ja ohjeen tekstit olivat ranskaksi…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

13 keskustelu

 1. 2.15.13
  Ronja said:

  Aivan ihana! Olen joskus koettanut jotain tuollaisia perusorigameja ja todennut saman, että vaikeampia ovat kuin, miltä näyttävät. Eli nostan hattua noin kauniista origameistakin :).

  • 2.16.13
   lisbet said:

   Kiitos. Onnistuminen kaiken päkistelyn jälkeen oli niin palkitsevaa, että voisin joskus kokeilla uudestaankin.

 2. 2.15.13
  Minna said:

  Niin kaunista :)! Pääsisipä nauttimaan japanilaisia herkkuja tuon kattauksen ääreen!

  • 2.16.13
   lisbet said:

   Kiitti! Me tosiaan haettiin illalla takeawayt tähän kattaukseen – en osaa itse kokata mitään japanilaista.

 3. 2.16.13
  Tuija said:

  Ai että, mä niin tunnistan itsestäni tuon ”how hard can it be” -asenteen ja melkein aina saa nöyrtyä 🙂
  Mutta noistahan tuli hienoja, täytyypä koittaa itsekin joku kerta.

  • 2.16.13
   lisbet said:

   Hyvä asenne se on, kaikkea pitää kokeilla:)

 4. 2.16.13

  Todella kaunis kattaus, erityisesti iskin silmäni servietteihin! Ihanat origamit!!!

 5. 2.16.13
  Tickler said:

  Aivan mielettömän kaunis ja keväinen kattaus!

  Ja nuo joutsenet! Ala-asteikäisenä minäkin noita taittelin, meillä oli takkahuoneen katossa melkoinen lintuparvi niitä roikkumassa. Taidanpa kuukkeloida ohjeen ja testailla, miten näppäryys on kadonnut vuosien mukana 🙂

  • 2.17.13
   lisbet said:

   Linnut lojuvat nyt tyhjän panttina keittiön tasolla ja mietin, mitä niille pitäisi tehdä. Jotenkin ei henno heittää poiskaan… ehkä kopioin ideasi ja ripustan ne kattoon:)

 6. 2.16.13
  Saija said:

  Origamit ovat yllättävän vaikeita, itsekin jouduin niiden edessä tänä vuonna nöyrtymään :). Minun suosikiksi nousi sammakko kaikessa helppoudessaan.

 7. 8.9.13
  Aada said:

  Aivan ihanan näköinen kattaus:D Ja noi origamijoutsenet näytti onnistuvan aika hyvin:)