Saunaremontti valtaa kodin

Tänään kotona… keskeneräistä mutta seesteistä.

Vai onko sittenkään? En olekaan blogissa maininnut, että meillä on jo pieni remppa meneillään. Ostaessamme talon sauna oli osittain keskeneräinen. Nyt se on purettu pois paneeleita myöten ja uusien paneelien vahausprojekti on vallannut tyhjillään olleen yläaulan. Ja kodinhoitohuoneen. Ja eteisen, jos rehellisiä ollaan.

Tunnen itseni vähän ulkopuoliseksi koko löylyhuoneen suhteen. En ensinnäkään ole erityisen kova saunoja, eikä minulla ole mitään tarkkoja mielikuvia siitä, miltä toiveideni saunan tulisi näyttää. Kun miehellä ideoita tuntuu olevan, olen antanut hänelle suhteellisen vapaat kädet touhuta. Lähinnä olen liputtanut omaa kantaani siitä, että yksinkertainen taitaa olla pienessä tilassa paras ratkaisu. Välillä kuuntelen hämmentyneenä juttuja ledivaloista ja rosteriverhoilluista seinäsyvennyksistä. Mutta olkoon. Jos mies saa suunnitella saunan, ehkä minä saan sitten valita olohuoneeseen sohvapöydän.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele