Kokemukseni autovahasta

No emmä ny tiedä.

Eilen lupasin testata autovahaa korkeakiiltoisen pöydän pienten naarmujen peittämiseen. Joko odotukseni olivat liian korkealla tai naarmut liian pahoja, mutta tulos ei mielestäni ole kummoinen. Pinta on ehkä hieman kiiltävämpi kuin ennen ja nayttää tuossa kuvassa oikein komealta, mutta se pienten jälkien meri, joka pintaan on väkisinkin syntynyt, erottuu ihan yhtä hyvin kuin ennen. Toki tuossa pöydässä on sellaisiakin naarmuja, joihin ei auta kuin uudelleenmaalaus.

Teinkö jotain väärin? Käyttämäni vaha oli AutoGlymin Super Resin Polish -yleisvaha. Hämmennyin totaalisesti aivan tavallisessa Prismassakin myytävien autovahojen ja merkkien paljoudesta. Monella merkillä oli lisäksi kiilto- ja superkiiltovaha, mutta päädyin yleisvahaan, koska siinä ei ollut ”haitallinen”-merkkiä.

Silti googletuksen perusteella monella tuntuu onnistuneen korkeakiiltoisten kalusteiden vahaamisessa. Edellisessä postauksessa Lumo kertoi hoitavansa vahalla valumarmoriallasta. Kuulisin mielelläni vielä lisää kokemuksia aiheesta!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

 1. 9.1.12

  Autovaha antaa vain suojaa ja kiiltoa, muttei korjaa olemassa olevia vaurioita. Siihen on olemassa oma aineensa, jonka nimeä en nyt muista. 🙂

  Coconut White-blogin Padmerine on tehnyt aiheesta postauksen aikoinaan, kysäise häneltä siitä aineesta, mikä se oli ja mistä sitä sai ostaa. 🙂

  Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  • 9.7.12
   lisbet said:

   Kiitos, tämä oli arvokas tieto!