Mistä on blogini tehty?

Pari postausta taaksepäin pohdin blogini rönsyilevää aihepiiriä. Sain hyvän syyn listata keskeisimpiä aiheitani toteuttamalla tämän Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan antaman haasteen:

Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty… sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista?

Ennen kaikkea blogini taitaa olla tehty haaveilusta, muistikirjoista ja teekupposista… näillä eväillä syntyvät useimmat postaukseni. Ihailen toimeliaita bloggaajia, jotka pyöräyttävät käden käänteessä upeita leivonnaisia, tuunaavat äitiysmekosta iltapuvun ja kertovat vierailuistaan kiinnostavissa tapahtumissa. Blogini on kuitenkin omistajansa näköinen ja sisältää enimmäkseen kotioloissa harrastettua fiilistelyä.

Blogissa on meneillään ikuisuusprojekti, jossa pohditaan, editoidaan ja täydennetään vaatekaapin sisältöä. En kutsu itseäni muotibloggaajaksi, sillä seuraan trendejä aika vähän. Tavoitteenani on käytännöllinen, yhdistelykelpoinen ja laadukas garderobi.

Toisaalta tämäkään bloggaaja ei ole immuuni kauniille asusteille, kengille ja laukuille.

Shoppailu, tuotemerkit ja kaupallisuus ovat läsnä blogissani, vaikka toivonkin edustavani kuluttamisen maltillista haaraa.

Olennainen osa lisbet e:tä on itsensä hemmottelu esimerkiksi herkkujen, viinilasillisten ja hyvien elokuvien muodossa. Olen sen arvoinen!

Perhe-elämä ja siihen liittyvä arki tulevat postauksissa esille, vaikka inhorealismin jätänkin blogin ulkopuolelle.

Blogissani matkustellaan tuttuihin ja tuntemattomiin paikkoihin. Vaikka viimeaikaiset reissuni ovat suuntautuneet lähinnä kaupunkikohteisiin, minulla on toinenkin matkailuun liittyvä intohimo: harvaan asutut ja syrjäiset seudut. Olisi mahtavaa kirjoittaa matkapostauksia vaikkapa Grönlannista tai Siperiasta.

Kauneus ja kosmetiikka kuuluvat tuttuihin aihepiireihin.

Joskus postauksen aiheeksi riittää kaunis kuva. Valokuvaamisesta on tullut blogin myötä mukava harrastus ja huomaan oppivani uutta koko ajan.

Sisustaminen on blogissa esillä pienten kotipilkahdusten ja vaikkapa asuntomessupostausten myötä. Joskus ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa toivon pääseväni toden teolla sisustamaan omaa kotia.

Minulla ei ole ollut tapana jakaa haasteita eteenpäin, mutta tämän pohtiminen oli niin mukavaa (ja hyvä syy kaivella kuva-arkistoja), että haastan seuraavat bloggaajat oman inspiraation mukaan: lili’sKuinka purjehtijaksi tullaan sekä Sea That Sparkles.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 2.9.2012
  EVA said:

  hello dear! Your blog is so great! I find here many inspirations!

  I follow you now 🙂 I was so happy if you visit me too 🙂

  Kisses!

  http://eva-style.blogspot.com/

 2. 3.9.2012
  Cara said:

  Hei kiitos, tämä onkin tosi mieluinen haaste! Rupeankin tekemään listaa. 🙂

 3. 3.9.2012
  kelly said:

  Minusta blogisi ei ole ollenkaan sekava, on ihana katella sun taidokkaita kuvia ja virkistävää lukea blogia, joka ei pyöri vain sen kulutuksen ympärillä. Musta on just kiva, että tästä blogista löytyy maltillisesti monia itseä kiinnostavia aiheita 🙂 Jatka vain samaan malliin! 🙂 ps. Tuo eka kuva on aivan ihana!

  • 7.9.2012
   lisbet said:

   Todella kannnustava kommentti, kiitos siitä! Yritetään siis jatkaa maltillisesti monipuolisena:)

 4. 3.9.2012
  Mussu said:

  Voi miten upeita kuvia taas kerran!

  • 7.9.2012
   lisbet said:

   Kiitos Mussu! Arkistokamaa…

 5. 4.9.2012
  Kiki said:

  Täällä on aina niin kauniita ja seesteisiä kuvia kauniista asioista, että niitä jää vain tuijottelemaan.

 6. 4.9.2012
  Hanna ★ said:

  Voi miten kaunis ja kiva postaus <3