Korallinpunaiset työhousut

Päivä alkoi jo varhain töiden merkeissä. Työasuna oli vuosia vanha Gantin mobilekuvioinen paitapusero, Bossin korallinpunaiset housut ja Ted Bakerin korot. Housut ostin Stockalta juuri ennen töihinpaluuta, verkkokaupasta en niitä nyt löydä. Väljien housujen materiaali on asetaatin ja polyesterin sekoitusta olevaa kreppiä, joka ei rypisty millään – ominaisuus, jota jaksan aina arvostaa työvaatteissa. Lisäksi kiitän housujen mukana tulevaa samaa materiaalia olevaa vyötä, jolla saa mukavasti kurottua ”paketin” kasaan tuomatta kuitenkaan vyötärölle ylimääräistä massaa esim. paksun nahkavyön merkeissä.

Nämä housut ovat selvästi työhousut, en oikein keksi, mihin muualle ne pistäisin ylleni. Ehkä johonkin juhlavampaan tilaisuuteen… mutta nykyään suosin kyllä pukeutumisessani maanläheisempää väripalettia. Ruudussa kirkkaat värit kuitenkin toimivat, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kauppaan jäi vielä samaa sarjaa oleva bleiseri. En ole käyttänyt bleisereitä aikoihin, mutta nyt jäin miettimään, pitäisikö repäistä ja hankkia oikein housupuku. Tietysti ylä- ja alaosaa voisi yhdistellä muihinkin vaatteisiin.

Aurinkoista keskiviikkoa sinne!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 2.22.23
  Jenni said:

  Ihanat housut 😍

  Sinulla on niin kauniita ja ajattomia vaatteita!

  • 2.23.23
   lisbet said:

   Kiitos 🙂 Pitkäkäyttöisyyden pyrkimys on, vaikka kyllähän siluetit muuttuvat ja nämäkin housut varmasti henkivät omaa vuosikymmentään 🙂

 2. 2.23.23
  Leena said:

  Wau-asu. Olen ihaillut mobilepuseroa aiemmin, raikas yhdistelmä lohen kanssa. Arvostan ajattomuutta sekä kestävää muotia. Mielestäni olet Liisa monelle esikuva, kun ruudussa pukeudut klassisesti, tyylillä ja uskallat pukea saman koltun toisenkin kerran:). Toivottavasti tämä ohjaa meitä muita myös samaa suuntaan.

  • 2.24.23
   lisbet said:

   Voi kiitos tästä kauniista kommentista, Leena! Yritän tuoda esiin sellaista näkökulmaa, että kompaktillakin puvustolla pärjää pitkälle 🙂